Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is hülye lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hülye lennék?

Figyelt kérdés

3 éve van egy gyönyörű barátnőm. De tényleg, nagyon szép, minden férfi örülne, mint majom a farkának, ha ilyen bartánője lenne. Én is így vltam ezzel, egészen idáig. Féltettem, óvtam még a széltől is. És ő is imád (még most is) engem. Pedig egyáltalán nem ilyen sráccal szoktak járni az iéyen lányok, mint ő. Na de mindegy. Lényeg a lényeg, hogy én tavasszal megláttam egy lányt, akit azóta sem tudok elfeledni. Megtudtam ki ő és mindent, amit csak lehetett. És úgy érzem, hogy meg kell őt ismernem személyesen is, mert valahogy annyira vonzódom hozzá, hogy azt elmondani nem tudom. Megmutattam a haverjaimnak, hogy kiről is lenne szó, és szerintük hülye vagyok, hogy ha elhagyok egy ilyen lányt, mint a barátnőm, ezért a lányért. De akkor is, én úgy érzem, hogy meg kell őt ismernem. De a barátnőm előtt pedig olyan rossz, hogy közben a másik lány után sóvárgok. Nem tudom mit csináljak. Nem hiszem, hogy ez csak egy fellángolás, mert már hónapok óta tart. Először én is azt hitem, hogy fellángolás, de aztán rájöttem, hogy ez bizony több annál.

Mit tanácsoltok, mit tegyek?

2010. aug. 27. 21:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
hülye is vagy:D
2010. aug. 27. 21:41
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte a barátnődhöz és szakíts vele.
2010. aug. 27. 21:41
 3/30 anonim ***** válasza:
beszéld meg a barátnőddel a dolgot. jobbat senki nem tud tanácsolni.
2010. aug. 27. 21:42
 4/30 A kérdező kommentje:

De szeretem a barátnőmet is!!

ÁÁÁÁ!!! :'''(((

2010. aug. 27. 21:42
 5/30 anonim ***** válasza:
lehet hoogy ö lenne az igazi de lehet nem , egy ismerkedés az még nem bűn ha csak igy beszélsz vel és megismered de akkor vigyél haverokat meg ilyenek és nem 2en lesztek vagy csináljatok bulit és hivd meg
2010. aug. 27. 21:43
 6/30 A kérdező kommentje:

És mit mondjak neki?

"Figyi, az van, hogy megláttam egy lányt, aki sokkal jobban tetszik, mint te?"

7/30 anonim ***** válasza:
hát nem lehetsz könnyü helyzetben.De szerintem legyél öszinte.Ha a másik lányt nem is mondanád el,de legalább az érzéseidröl ne hazudj neki,hogy már nem az van mint régen.Fog fájni neki,de ha erös tul lessz rajta.
 8/30 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést ma már feltetted igaz?

Felejtsd el a csajt és ne kockáztasd a biztost a bizonytalanért. Ne bántsd meg a barátnődet.

Ha már nem szereted a barátnőd szakíts vele és csak utána startolj az új lányra ez így fair.

9/30 A kérdező kommentje:
Most is csak bámulom a lány fényképét, mert egyszerűen nem bírok betellni vele, annyira tetszik nekem! :((
2010. aug. 27. 21:44
 10/30 anonim ***** válasza:

A fellángolás néha hónapokig tart...

Ha csak láttad, nem hiszem, hogy szerelmes lehetsz belé.

De ha tényleg az vagy, nincs benne semmi meglepő. Nem mindig abba szerelmes az ember, akire mindenki azt mondja, hogy milyen tökéletes. Egyébként elég keveseknek lenne párja.

2010. aug. 27. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!