Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is hülye lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hülye lennék?

Figyelt kérdés

3 éve van egy gyönyörű barátnőm. De tényleg, nagyon szép, minden férfi örülne, mint majom a farkának, ha ilyen bartánője lenne. Én is így vltam ezzel, egészen idáig. Féltettem, óvtam még a széltől is. És ő is imád (még most is) engem. Pedig egyáltalán nem ilyen sráccal szoktak járni az iéyen lányok, mint ő. Na de mindegy. Lényeg a lényeg, hogy én tavasszal megláttam egy lányt, akit azóta sem tudok elfeledni. Megtudtam ki ő és mindent, amit csak lehetett. És úgy érzem, hogy meg kell őt ismernem személyesen is, mert valahogy annyira vonzódom hozzá, hogy azt elmondani nem tudom. Megmutattam a haverjaimnak, hogy kiről is lenne szó, és szerintük hülye vagyok, hogy ha elhagyok egy ilyen lányt, mint a barátnőm, ezért a lányért. De akkor is, én úgy érzem, hogy meg kell őt ismernem. De a barátnőm előtt pedig olyan rossz, hogy közben a másik lány után sóvárgok. Nem tudom mit csináljak. Nem hiszem, hogy ez csak egy fellángolás, mert már hónapok óta tart. Először én is azt hitem, hogy fellángolás, de aztán rájöttem, hogy ez bizony több annál.

Mit tanácsoltok, mit tegyek?

2010. aug. 27. 21:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A barátnőmet sem szeretném elhagyni, mert annyi de annyi mindent átéltünk már ketten, ezalatt a 3 év alatt...és még szeretem!!
2010. aug. 27. 21:46
 12/30 anonim ***** válasza:
esetleg ha tennétek 1szünetet a kapcsolatban? és megismernéd a lányt lehet fordulnál 360°-ot
2010. aug. 27. 21:46
 13/30 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémáidat.
2010. aug. 27. 21:47
 14/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Most a szerelemről beszélsz?

Mert nem vagyok benne biztos, hogy szerelmes vagy a másik lányba. Egyszerűen csak kívánod a közelségét.

Ez nem rossz dolog.

De előtte tisztázd magaddal, hogy mit is érzel pontosan!

2010. aug. 27. 21:48
 15/30 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy szerintem még én sem tudom, hogy mit érzek. nem is ismerem a másik lányt, lehet, hogy ha megismerném nagyot csalódnék, mert lerombolná bennem azt a képet, amit felállítottam magamban róla. És akkor ugye szakítok a barátnőmmel is miatta és vele sem jövök össze. Tipikus...
2010. aug. 27. 21:50
 16/30 anonim ***** válasza:

Keresd fel a lányt, barátkozzatok aztán az idő eldönti majd hogy mi lesz :)

.Maszatka.

2010. aug. 27. 22:00
 17/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is valami okot kéne rá találni, hogy jobban megismerd ezta másik lányt. Lehet, hogy tökre nem olyan, mint amilyennek te eképzeled akárhogy is néz ki meg helyes. Biztosat bizonytalanért nem jó otthagyni, könnyen lehet 2*-es koppanás belőle.
2010. aug. 27. 22:04
 18/30 anonim ***** válasza:

"A fellángolás néha hónapokig tart...

Ha csak láttad, nem hiszem, hogy szerelmes lehetsz belé.

De ha tényleg az vagy, nincs benne semmi meglepő. Nem mindig abba szerelmes az ember, akire mindenki azt mondja, hogy milyen tökéletes. Egyébként elég keveseknek lenne párja."

Az igazából nem is fellángolás, csak azért hívják annak, mert azt hiszik nem szerezhetik meg azt a csajt, aki talán életük szerelme lenne. szerintem.

2010. aug. 27. 22:10
 19/30 anonim ***** válasza:

Azonnal mondd el ezt a barátnődnek! Fél éve ábrándozol egy másik lányról, miközben a barátnőd odáig van érted? Tudod, ez nem szép dolog!

Szakíts vele! Ha nincs ló, jó a szamár is?????!!!!

Ha szeretnéd a barátnődet, ÚGY IGAZÁN! akkor nem lesegetnéd egy másik nő fényképét hidd el nekem!

2010. aug. 27. 22:27
 20/30 anonim ***** válasza:

Szia!Ahogy így írod, hogy "hülye vagy egy olyan lány miatt elveszíteni a gyönyörű barátnődet".. akkor kicsit gondolkozz el szépen ... egyedül...

De nem értem,hogy csak megismerni akarod,vagy szeretnél tőle több dolgot is.De nézzük:

1.Ha a másik lánytól szeretnél többet:

Akkor őszintének kell lenned a barátnődhöz,és megmondani szépen,hogy mit szeretnél.(Persze úgy,hogy ne törd össze a szívét (annyira),igaz kérlem,hogy ezzel nem törnéd össze, ráadásul ilyen sok idő után)

2.Ha csak meg akarod ismerni a másik lányt:

Akkor beszéld meg én szerintem a barátnőddel,hogy megakarod ismerni a lányt,de mint barát!Ha bízik benned,és hűséges vagy a barátnődhöz,igaz 3 év után, hűséges lehetsz.. akkor megfogja érteni.És belefog egyezni,hogy találkozz a másik lánnyal!

Remélem tudtam segíteni!

2010. aug. 27. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!