Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is hülye lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hülye lennék?

Figyelt kérdés

3 éve van egy gyönyörű barátnőm. De tényleg, nagyon szép, minden férfi örülne, mint majom a farkának, ha ilyen bartánője lenne. Én is így vltam ezzel, egészen idáig. Féltettem, óvtam még a széltől is. És ő is imád (még most is) engem. Pedig egyáltalán nem ilyen sráccal szoktak járni az iéyen lányok, mint ő. Na de mindegy. Lényeg a lényeg, hogy én tavasszal megláttam egy lányt, akit azóta sem tudok elfeledni. Megtudtam ki ő és mindent, amit csak lehetett. És úgy érzem, hogy meg kell őt ismernem személyesen is, mert valahogy annyira vonzódom hozzá, hogy azt elmondani nem tudom. Megmutattam a haverjaimnak, hogy kiről is lenne szó, és szerintük hülye vagyok, hogy ha elhagyok egy ilyen lányt, mint a barátnőm, ezért a lányért. De akkor is, én úgy érzem, hogy meg kell őt ismernem. De a barátnőm előtt pedig olyan rossz, hogy közben a másik lány után sóvárgok. Nem tudom mit csináljak. Nem hiszem, hogy ez csak egy fellángolás, mert már hónapok óta tart. Először én is azt hitem, hogy fellángolás, de aztán rájöttem, hogy ez bizony több annál.

Mit tanácsoltok, mit tegyek?

2010. aug. 27. 21:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ja, és tényleg nem szép dolog ,hogy ilyen sok idé óta nem mondtad el a barátnődet, akkor nem szereted/szeretted igazán!:S
2010. aug. 27. 22:28
 22/30 anonim ***** válasza:
elsőszámú 22:27-es vagyok. egyébként nem a külső számít... ne azért legyek már együtt vkivel, mert a barátaim nyála csöpög a páromért, és nem adom meg nekik azt az örömet, h a párom előtt szabad legyen az út. egyrést önzőség, másrészt butaság lenne.
2010. aug. 27. 22:31
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi esély, hogy összegyere a másikkal, meg a másik ügyet sem vet rád, akkor ne foglalkozz vele, hanem verd ki a fejedből és szersd a gyönyörű barátnődet, és ne szólj neki semmit, ha érdemben nincs alapja az egésznek.Ha viszont úgy látod, hogy te is tetszel a maásiknak, ill. látsz fantáziát benne, - nem a szexre értem -, akkor mondd el, mert nem hazudhatsz neki. Ha viszont tényleg nincs valóságlapja, és egyoldalú, akkor felejtsd el a másikat!!!
2010. aug. 27. 23:13
 24/30 anonim ***** válasza:

Én adnék neked egy tanácsot:mondd el neki ezt a dolgot,de amint lehet!

Ha nem teszed meg,abból lehetnek komoly bajok,mert vagy te emészted tovább magad (ki tudja még,meddig),vagy lehet hogy ok nélkül (mert tényleg egy fellángolás)teszel tönkre vele egy komoly és jó kapcsolatot,mert hozzá vonzódsz,miközben a barátnőddel vagy.

Egyébként nem szép dolog ez szerintem.Ahol elhallgatás van egy kapcsolatban,meg titkolózás,az sohasem fog már úgy működni,mint azelőtt.

Biztos vagy te a szerelmedben?Nem szelídült ez már barátsággá?

2010. aug. 27. 23:20
 25/30 anonim válasza:

Szia!

Még mielőtt bármit is tennél (!!!), kérlek olvasd el a kérdéseimet, lesz pár, de ne ijedj meg, a helyzet felméréséhez kellenek ezek!

Sok kérdést fogok feltenni, de őszintén kell válaszolnod, mert csak akkor tudok segíteni. Én őszintén segíteni akarok!

Szeretném tőled megkérdezni, hogyan léptetek bele a kapcsolatba? Hol ismerted meg?

Hogyan fogadtátok el egymást, illetve egyáltalán elfogadtátok egymást?

Hiányolsz a jelenlegi barátnődből valamit? Esetleg sikerült már beszélned a másik lánnyal, és megfogott benne valami?

Egyébként hány éves vagy? ( Bocs, nem olvastam el a hozzászólásokat )

Hogyan telt el ez a három év? Szeretitek egymást? Vagy csak az egyik fél?

Milyen jegyűek vagytok?

Alapjáraton melyik illik rátok a legjobban :

- Bulizós

- Féltékenyekdős

- Megértő

- Beszélgető

- Őszinte

- Baráti

Ha a feltett kérdéseimre válaszoltál tovább tudunk lépni!

- Egyébként nekem is 3 éves a kapcsolatom -

23/F

2010. aug. 28. 12:06
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét! :)

Ezek a válaszok pedig az utolsó (12:06)-os válaszadónak:

1. Hogyan léptetek bele a kapcsolatba? Hol ismerted meg?

Egy szállodában szólítottam le, bowlingozás közben. Aztán szinte minden nap találkoztunk és kb. egy hónap után már jártunk is.

2. Hogyan fogadtátok el egymást, illetve egyáltalán elfogadtátok egymást?

Úgy fogadtuk el egymást, ahogy vagyunk. :)

3. Hiányolsz a jelenlegi barátnődből valamit? Esetleg sikerült már beszélned a másik lánnyal, és megfogott benne valami?

Nem, semmit nem hiányolok belőle, számomra úgy tökéletes, ahogy van! A másik lánnyal sajnos nem tudtam még kapcsolatba kerülni, mert félek közeledni felé, de nyomozta(tta)m utána, és jó pár dolgot megtudtam róla.

3. Egyébként hány éves vagy?

20 vagyok.

4. Hogyan telt el ez a három év? Szeretitek egymást? Vagy csak az egyik fél?

Én úgy érzem, hogy csodálatos volt ez a 3 év, persze azért kisebb veszekedéske voltak köztünk, de ez abszolut normális egy kapcsolatban. Szeretjük egymást, még ennek ellenére is.

5. Milyen jegyűek vagytok?

Én kos, a barátnőm oroszlán.

6. Alapjáraton melyik illik rátok a legjobban?

- Féltékenyekdős (ez leginkább rám. :))

- Megértő

- Őszinte

A bulizós pedig már nem. Mindketten úgy gondoljuk, hogy már kinőttünk a bulizásból. A kapcsolatunk elején persze rengeteget jártunk bulizni, de ez úgy 1-1.5 éve abbamaradt, most már szinte csak szilveszterkor megyünk el valahová. Mondjuk vacsorázni meg bowlingozni eljárunk még néha néha (havonta párszor) de az ugye nem kimondott bulizás.

2010. aug. 28. 21:42
 27/30 anonim válasza:

Szia, 12:06 vagyok.

Nos, sokat töprengtem az eseteden. Rá kellett jönnöm, hogy nem egyedi a problémád, épp ezért több variációm is kéznél van mint megoldás.

Mielőtt bármit írnék, azt hozzáfűzöm, hogy ezt nem úgy mondom, hogy márpedig ezt neked teljesítened kell, hanem úgy mondom ( hogy is másként ) mint egy kívülálló, aki azt gondolja magáról, hogy jó emberismerő, intuitív, ezáltal képes kívülről meghatározni a problémát, és megoldást találni rá, ezáltal segíteni másnak, jelen esetben neked.

Végigolvasva a válaszaidat, számomra egyértelművé válik, hogy mind a ketten nagyon szeretitek egymást, sőt azt kell hogy mondjam, jobban mint az átlag.

Kicsit be is zárkóztatok egy magánvilágba, ez egyértelmű.

Úgy gondolom, hogy a kapcsolatod kritikus ponthoz ért, ahol bizony súlyos döntéseket kell majd meghoznod.

Bizony én azt gondolom, hogy téged csak megszédített az a lány. Nincs abban semmi természetellenes, hogy egy kapcsolatban egy másik ember felé is vonzódik valaki. De érezned kell azt is, hogy ha ezt a dolgot magadban tartod, az nagyon egészségtelen, éppen ezért majd beszélned kell a barátnőddel.

A legtöbb húsz éves, és valószínűleg éppen ezért te is, még tapasztalatlan vagy. Tehát nem ismertél meg annyi lányt ( ami nem feltétlenül baj ), amennyit a tudatalattid szeretett volna, illetve nincsenek sokan, akik ennyi idősen ennyi időt tudhat maga mögött párkapcsolatban!

Illetve...

Mindenképpen beszélned kell majd a barátnőddel, el kell a lánynak mondanod a helyzetedet. Mielőtt azonban cselekednél, ülj le, és gondolkodj el azon, hogy mit is szeretnél csinálni, illetve kivel. Várj kifejtem:

Azon kell töprengened, hogy képes vagy -e a kapcsolatodat egy magasabb szintre emelni, ugyanis azt hiszem ahhoz a ponthoz értél el, amikor ilyen lépéseket kell megtenni.

Nem hiszem, hogy te félnél ettől, egyszerűen csak nem tudod, hogy az életed most ebbe a szakaszba ért. 3 év az elég hosszú, hidd el, én is voltam olyan cipőben mint te, de megoldottam.

Valójában azon van a hangsúly, hogy szeretnéd -e ezt a lányt továbbra is ( a jelenlegiről beszélek ), képes vagy -e még odaadóbban foglalkozni vele, vagy pedig egy olyan ember felé fordulsz, akit szinte alig ismersz, ezáltal kockáztatva azt, hogy mind két oldalról hoppon maradsz.

Persze ne ez legyen a döntésed mérvadója, hogy hopp aztán kopp!!!

Gondolj vissza az elmúlt 3 évetekre, gondolj bele abba, hogy mi mindent csináltatok együtt, milyen a kapcsolatotok, és hogy mi mindent tehetnétek még meg együtt. A barátnőd nem tudom hány éves, éppen ezért nem tudom, hogy mennyire tudnál komolyan elbeszélgetni vele a problémádról.

Két verzió van, mint a legtöbb esetben:

Beszélsz vele:

Ne a lényeggel kezd, hogy máris oda vagy egy másik lányért, hanem csak hintsd el neki, hogy akadt egy kis problémád, és szeretnéd ezt vele megbeszélni.

Ha elég érett a korához képest, akkor el tudod neki mondani, hogy kicsit furcsán érzed magad mostanában, és a beszélgetés során el kell jutnod odáig, hogy elmondod neki, hogy tetszik egy lány.

Igazából mielőtt ezt megtennéd, neked is le kell vonnod a konklúziót. Képes vagy megtenni a következő lépést a kapcsolatod felemeléséhez, vagy kilépsz belőle és egy új lány karjaiba rohansz? Gondolkodj el ezen alaposan!!!

Tehát beszélned kell vele:

Ennek függvényében most ne vidd el vacsorázni, sőt ne is vidd sehova, próbálj meg inkább egy csendes, feszültségmentes helyet keresni erre, pl.: egy park.

Ha egy park felé sétáltok, ott nekiállhatsz a feladatnak. ( Egészen addig ne is említs neki semmit ).

Itt már sokkal befogadóbb lesz a lány is, de ne azért vidd oda, hogy a nyakába zúdíts mindent, tehát ne éreztesd vele azt, hogy te ott most valamit NAGYON el akarsz neki mondani. Csak üljetek le, beszélgessetek az emberekről úgy általában, és akkor érezned kell, hogy eljött a te pillanatod, amikor felvázolod neki a helyzetedet.

És itt jön a lényeg, ami nem csak az egyik emberen múlik.

Elmondod neki, hogy tetszik valaki, de te ezt nem érzed rossznak, mert őt szereted.

Ez így is van ugye?

Tisztában kell lenned, hogy ha még jobban felizgatod magad, akkor nem fogsz tudni a másik lány gondolatától szabadulni. Nem tudom ismételni önmagamat elégszer...

Dönts: Ki kell? Csak te tudod megadni a választ magadnak.

Egyenlőre nem is merek többet írni, mert már így is egy kisregény vár rád.

Szóval a lényeg a lényeg: Először is adj magadnak pár nap gondolkodási időt, az sem baj, ha most a barátnődtől kicsit külön!

Tisztázd végre magadban, hogy lépsz, vagy lelépsz. Sok választásod úgy sincs, nem jó húzni a másik ember agyát, hogy most szeretlek is meg nem is...

Ha úgy érzed, ez egy jó iránymutató számodra és szeretnél még beszélgetni, akkor írj. Ha teljesen másképp látod az sem baj, sőt egyáltalán nem az.

Mint írtam, én csak tanácsot adok, ez csak egy lehetséges stratégia, nem kell készpénzek venned. Viszont ha látsz benne fantáziát, akkor szaladj neki.

Ez a probléma meg fog oldódni hamarosan, úgy hogy fel a fejjel, még ha nehéz is!

Üdv!

2010. aug. 29. 18:00
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismételten a segítséget! :)

A barátnőm is 20 éves, tehát el tudnék vele normálisan beszélgetni erről a dologról, ami meg is fog történni.

Viszont én most azt találtam ki, hogy kapcsolatba kerülnék a másik lánnyal. Összejárnék vele, megismerném, és elmondanám neki, hogy mit érzek. (azt, hogy miatta akár elhagynám a barátnőmet is, mert már kihűlt a kapcsolat, vagy valami hasonlót kitalálnék) És ha ő ezek után azt mondja, hogy igen, akkor a barátnőmnek megmondanám, hogy vége. (persze nem így)

2010. aug. 29. 18:18
 29/30 anonim válasza:

Üdv 18:00 vagyok!

Látom sikerült jól lezárnod magadban :D. A kosokat nem kell félteni ...

Hát ha így akkor így.

Akkor nem is írnék többet, mert látom, hogy eldöntötted, szóval sok sikert az új lánynál.

Én naív... :)

2010. aug. 30. 11:04
 30/30 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy azt írtad, hogy mennyire szereted a csajt, meg tökéletesen egy hullámhosszon vagytok, mostmár könnyedén dobni akarod... Olvastam, amit tanácsolt az előttem szóló és még őt is meglepte ez a hirtelenség így egyszerre. Amúgy meg amint már írtam korábban, lehet, hogy a csajnak fel sem tűntél, és ez csak a te fantáziádban létezik, hogy lehet köztetek valami is, de ha nem, akkor hajrá, és sok sikert. Ha meg igen, és igazam van, bebukod, haver, akkor ez tapasztalatnak jó lesz, és a későbbiekre nézve tanulni fogsz az esetből...
2010. szept. 1. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!