Miket csinálhatok vajon? Skizofrén lennék?
Figyelt kérdés
Többször előfordult velem az utcán bkv-n, hogy csak állok vagy megyek és odakapja vki a fejét és csak bámul,mintha mondtam volna valamit, de tuti nem mondta.
Egy konkrét eset ez a legdurvább:
ülök a trolin, mellettem vki ült, előttem 2 nő.
Egyszer csak hátra néznek rám fura fejjel mindketten kérdőn.
Aztán visszafordultak, majd újra.
Na ez mi?
Mondtam valamit?
Vagy mi volt,:O
Máskor meg mentem az utcán anyáztam magamban volt vami éppen de magamban gondolkodtam nem beszéltem hangosan.
És előttem ment egy fiú, és megállt hátranézett, majd tovább ment.
Valaki járt már így mi az?
2011. aug. 3. 23:19
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy véletlenül kimondod mégis, amire azt hiszed, hogy csak gondoltad. Velem is volt már ilyen többször is, de szerencsére csak anya hallotta :D
2/5 anonim válasza:
Ha zavar, nézz be egy pszichológushoz vagy valami agykurkászhoz, de gondolom nem lehet túl gyakori, ha a közvetlen környezetedben még senki nem mondta, hogy magadban beszélsz. Ezért a néhány alkalomért meg kár lenne gyógyszereket szedni szerintem. Hacsak nem kezd sűrűsödni ez a dolog.
3/5 anonim válasza:
Tuti hogy nem vagy skizo velem is ez van.egyszerüen erősen hat a gondolatod.Ennyi.Pl lehet észre se vetted és arra gondoltál milyen két jó csaj ülhetett elötted és Ők ezt érezték.csak nem mondtál semmit.de pl velem az szokott lenni hogy anyázok meló közben és úgy jön le mint ha a munká társra gondolnám ezt.Néz is furcsán mint ha fasírtban lennék aztán nem is ismerjük egymást úgy igazán.(nem szeretek ismerkedni)
4/5 kalaposmj válasza:
biztos hogy nem vagy egyrész amire gondolt az a tudathasadásos személyiségzavar a skizofének hangokat hallanak , azok hatására cselekszenek és téveszmékben élnek(pl istennek hiszik magukat stb.) szóval a tudathasadásos szeméyliségzavarosak több személyiséggel rendelkeznek( mintha több ember élne egy testben) ezek a személyiségek előfordul hogy tudnak egymásról de általában nem . mikor az egyik személyiség lép a másik helyére a skizofén tulajdonságai is megváltoznak amiket ilyenkor tesznek azok a következő személyiség számára ismeretlenek a beteg nem emlékszik rá. a skizofén személyiségeinek tulajdonságai is vannak pl. az eggyik egy néger férfi aki gyönyörűen énekel de mikor személyiséget vált egy fehér matekzseni lesz aki nem tud énekelni 3-4 éves korban alakul ki érzeli törés hatására így akár 100 személyiség is lakozhat benne ha csak kettő van akkor ezek többnyire ellentétek ja igen és a skizofének emlékeznek a tetteikre
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt olyan , hogy hallottam mintha egy ismerősöm beszélt volna hozzám , vagy utasítanak , meg mintha lenne egy másik énem , aki parancsokat osztogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!