A kábítószer/alkohol lehet megoldás a gondjaimra?
Figyelt kérdés
Nagyon úgy néz ki, hogy elgondolkodtam rajta, hogy már csak így tudnék örömet okozni magamnak, habár a drogot még soha nem próbáltam. A helyzet az, hogy iszonyat szerencsétlen vagyok (17/F). Képtelen vagyok az emberek előtt megnyílni, folyamatosan azon rágom magam, hogy mit gondolnak rólam vadidegen emberek, belülről emésztem magam, hogy nincs-e a külsőmön/belsőmön semmi kivetnivaló. Elfog a gyűlölet, ha azt látom, hogy mások milyen boldogak, hogy szórakoznak. De ha elhívnak nemet mondom, mert egyszerűen félek, hogy akármit tennék, beégnék a társaság miatt, így nem ritkán csak bambán nézek magam elé, és gondolkodom, hogy mi a fene lehet velem. Próbálom elhitetni magammal, hogy nem kell mindenkinek megfelelnem, és hogy a barátaim olyannak szeretnek, amilyen vagyok, de szinte még sohasem voltam önmagam, mindig az vagyok, akit a haverok bennem szeretnének látni, és ebbe beleőrülök. Ráadásul itthon a családi helyzet sem a legrózsásabb, mivel a szüleim idegileg kikészítenek azzal, hogy a napi feszültséget rajtam vezetik le (nem fizikailag, de nem egyszer elhangzik a k**va anyád, meg a r*hadnál meg). Mindenféle apróságokért. Így tulajdonképpen teljesen szét vagyok zuhanva, 2 hónap alatt 17 kilót fogytam, leromlott a tanulmányi eredményem, és mindez a stressz/idegesség miatt.2011. dec. 3. 13:11
11/14 anonim válasza:
Igen, a legjobb. A cigit se hagyd ki.
13/14 anonim válasza:
SOSE! Nehogy belekezdj!
Szedd össze magad, mert igenis értékes ember vagy, bízz magadban és hagyd figyelmen kívül a rosszindulatú, felszínes embereket! A csordaszellem ritkán vezet jóra.
Ha más nem, költözz el otthonról vagy rokonhoz, akár suliváltással is, akár lakásotthonba (ez jobb hely, mint a nevelőintézet).
Kemény dolog, mikor az ember rájön, hogy magán kívül senkire sem számíthat, de ha belesüllyed a lelki fájdalomba, akkor nincs megállás; egyre lejjebb süllyed és vége van.
14/14 anonim válasza:
a barátok a megoldás... keress olyan barátot/barátokat akik mellett nem félsz önmagadat adni, nem szélgyenled el magad hogyha bolond-nak tartanak egy-két cselekedeted miatt. idővel elfog tűnni minden problémád a barátok jelenlétével, a drog pedig csak órákra vidít fel majd ha kitisztultál a hatása alól még élni se sok kedved van szóval azokat inkább haggyad... sokkal könnyeb nemet mondani amikor még nem próbáltad ki mint miutánn már kipróbáltad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!