A kábítószer/alkohol lehet megoldás a gondjaimra?
egy pszichológus szerintem sokat tudna segíteni.
nekem is nagyon sokat segített én anorexiás voltam egyáltalán nem tudtam elfogadni magam,mások előtt pedig ugyan úgy szorongtam,ahogyan te.és itthon szintén hasonló körülmények vannak nálunk is.
az alkohol és a drog csak még lejjebb vinne,onnan pedig már nincs kiút.
Idősebb vok nálad és tapasztalatból mondom h az alkohol meg a drog nem megoldás, csak annyit tesznek h legalább 1 időre jól érezd magad, legalább ennyi jó történjen az életben.
Én nem gyűlölök mást a sikereiért, inkább csak irigykedek.
Az én receptem az h nyitottnak, pozitívnak és barátságosnak kell lenni, vagy legalább megpróbálni.
Persze a durva beégések rendszeresek lesznek de így legalább van esélyed szocializálódni, új érdekes dolgokat megismerni amikkel később foglalkozhatsz.
Hasonló a helyzet nálam is. Külsőmmel semmi gond (teszek is érte), de az önbizalomhiányom rányomja a bélyeget a napjaimra. Társaságban nem nyílok meg, tartok attól, hogy mit gondolnak rólam, ha hozzátudnék szólni a témához, akkor sem teszem. Barátok, haverok nincsenek, barátnő az meg plána (nem is volt). Itthon is csak a feszültség van és teljesen kikészít minden... próbáltam pozitívan gondolkodni, olvastam ezzel kapcsolatban könyveket is és ideig-óráig működnek, de nap végére ismét a gödör alján vagyok. Ha működik is a dolog, akkor az itthoni veszekedés garantálja, hogy sikertelen legyen és negatívan látok mindent. Igazából nem sok kiutat látok ebből az egészből, semmi motiváció nap, mint nap, pedig sportolok is és az sem oldja meg a problémát. Az ilyen embernek, mint én az életben nem sok esélye van, főleg, hogy zárkózott vagyok és nem nyitok az emberek felé. Egyetlen kiutat látok, de ahhoz egyenlőre túl gyáva vagyok...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!