Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetséges megtenni...

Hogyan lehetséges megtenni azt, hogy ne legyek nő?

Figyelt kérdés

Nem akarok nemet váltani. Hanem szeretném azt elérni, hogy ne legyek nő. Gyűlölöm magamban a nőt, teljesen tönkretett az engem, hogy nő vagyok. Ember akarok lenni, teljes értékű ember már úgysem lehetek. De nő semmi esetre sem.

Ha szednék fogamzásgátlót, az megszüntetné a szexuális vágyat és azt, hogy férfiakra vágyom, és hogy társat akarok?

Lehetséges ez?

Vagy csak egy módon, ha megőrülök? Már részben megőrjítettem magam. De nem szeretném ha fokozódna az idegbetegségem. Lehetséges ez valamilyen módon? Már legszívesebben levágnám a hajam, és levágnám a melleim, és még egyéb dolgot is tennék. De tudom jól, hogy én a társadalom szemében csak egy gyenge nő vagyok, de legalább nem akarom annak érezni magam.

Lehetséges? Ezt el lehet érni fogamzásgátlóval? Mert az elvileg leállítja a hormonrendszert.

25 L vagyok.

2011. ápr. 24. 10:54
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Jah, amúgy az ember lányának a lelkével az ilyen külső változtatások csodát tudnak tenni. Esetleg nem próbálod ki?

:)

2011. ápr. 24. 12:30
 52/58 anonim ***** válasza:

Utcsó: nagyon egy rugóra jár az agyunk :-)) És támogatom amit írtál, én is manikűröztem, pedikűröztem, leborotváltam a lábam, kiszedtem a szemöldököm és istennőnek érzem magam!

Jó hajfestést (én ép növesztem le, mert már nem fogta be mindenhol egyenletesen és már utálom :-))

és neked is kellemes ünnepeket!

2011. ápr. 24. 12:33
 53/58 A kérdező kommentje:

Jaja, mindenkinek kellemes ünnepeket! :)

Na, persze, lenyugodtam kicsit, igen.

Én is ismerem az ilyen pozitív hozzáállás és hasonló dolgokat. Persze, persze. Tudom én. Jót tett egy pici pohár rum. Háromhavonta voltak ezek a malőrök,és ha nincs természetes nyugtató, ez is megteszi. Igen, pozitív hozzáállás.

Csak szeretném, ha nem akarnék párt keresni magamnak, mert az az iránt a fiú iránt érzett szerelmem körüli ellentmondások félek, hogy később kiütköznének. Persze ilyen az élet, nem szabad félni :). Tudom, nem szabad félni, és én nem is félek. :)

Csak nem akarok mást, és mégis mást keresek. Nem akarok senki mást rajta kívül, de viszont meg nagyon erősen vágyom társra. Ezt az ellentmondást nem tudom feldolgozni.

Köszike a válaszokat. MÉgyegyszer kellemes ünnepeket mindenkinek! :) Én nem szeretem mondjuk az ünnepeket, de legalább lehet pihenni :D.

2011. ápr. 24. 12:54
 54/58 A kérdező kommentje:

Valóban butaság volt ezt kiírni. Ez így igaz. De én tényleg szeretném, ha nem akarnék párt keresni, és nem keverném magam további fájdalmakba. De mindig újra és újra ismerkedem, holott én csak ezt az egy fiút akarom, senki mást. Mégis mindig újra ismerkedem.Folyamatosan. Az a fiú úgy tett boldoggá, hogy nem is tett boldoggá.

Szóval tényleg azért írtam ki, mert szeretném, ha nem lenne folyton az az érzésem, hogy újra és újra ismerkedni akarok. Szeretném, ha nem vágynék társra. Sajnálom.

2011. ápr. 24. 13:39
 55/58 anonim ***** válasza:
nem értem, hogy az emberek mért támadtak le ennyire. Válaszom nincs, csak tökre nem értem. Bár asszem a magyarázat az, hogy mindenki a "neme" által definiálja magát legnagyobb mértékben, és ez egy sebezhető pont mindenkinél, nagyon nyugtalanok lettek amiatt hogy te megkérdőjelezted mindezt úgyhogy gyorsan leugattak.
2011. ápr. 25. 14:12
 56/58 A kérdező kommentje:

Igen, én sem értettem az agresszivitásukat :S. Mert ha valakinek ennyire beteges a magánélete, szerintem olykor megkérdőjelezi már nem csak az énidentitás létét, hanem magát a nőiségét is...

Érdekes, de én soha nem nőként, hanem emberként definiáltam magam, egészen az első fiúmig, amikor már huszonéves voltam. Azóta igyekszem a nőiségemmel foglalkozni. De én önmagamat mindig elsődlegesen emberként definiáltam, és nem sérülékeny, szerelmes, olykor felismerhetetlenül ostoba vagy agresszív nőként, nem akartam elhinni, hogy ez tényleg én vagyok :S, máig sem igen hiszem el... De igyekszem tenni az ügy érdekében, hogy a nőiségemmel kibéküljek. Csak a legutóbbi fiúm csúnyán megsértette az önérzetem és aztán már a nőiségem is. A szerelemben én gyenge voltam, pedig az élet más területein nem vagyok az. Márpedig, ha párkapcsolatom van, akkor nőnek kell lennem, ergo gyengének. Ezt akartam elkerülni. De nagyon kivoltam, amikor ezt a kérdést kiírtam. Újra ismerkedem, még akkor is, ha tudom, hogy az első szerelmemet életem végéig szeretni fogom azzal a beteges szerelemmel. Olvastam a youtubon egy idézetet Coelho-tól: Az első szerelem soha nem múlik el, csak véget ér. Még ha nem is tőle származik, de igaz. Csak nálam picit beteges volt ez a szerelem.

De igyekszem jobbá válni az életben, és megpróbálok nő lenni, mást nem tehetek. De képtelen lennék magamat nőként definiálni :S teljesen, mert az túl sérülékeny valami.

2011. ápr. 26. 08:04
 57/58 A kérdező kommentje:

Oké, persze abban, ahogyan emberként helytállok, abban is vannak problémák, mert problémás, ideges ember vagyok. De nagyon sokat küzdöttem azért, hogy emberként valahogy helyt tudjak állni, és lekopogom, de egyelőre működik a dolog. Karriert is építek, és jól haladok mindennel.

De nőként, hát, ez olyan, mint egy kudarc :S, egy örök kudarc, néha úgy érzem. De a kérdést nem is ez szülte, mert hiszek a változásban, hanem az,hogy az első szerelem halálig szól, és ezt feldolgozni nagyon nem lehet..., valamint azt, hogy nem lehet vele leélni egy életet, ez persze racionálisan megérthető könnyebben, de pszichésen ezt feldolgozni szerintem két élet is kevés lenne.

2011. ápr. 26. 08:06
 58/58 A kérdező kommentje:
Szóval azt akarom mondani, hogy én határozott nő vagyok továbbra is, mindig is az voltam. Csak megsérültem ebben, és azt hiszem, hogy az önérzetem is megsérült. És én nem az a típus vagyok, aki vonyítva elvonul a sarokba, ha belerúgtak,mert ahhoz túl harcias vagyok. És hát, a harciasságom tárgya nem csak egy fiú, de akár saját magam is lehet, ha épp azzal van a bajom.
2011. ápr. 26. 08:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!