Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetséges megtenni...

Hogyan lehetséges megtenni azt, hogy ne legyek nő?

Figyelt kérdés

Nem akarok nemet váltani. Hanem szeretném azt elérni, hogy ne legyek nő. Gyűlölöm magamban a nőt, teljesen tönkretett az engem, hogy nő vagyok. Ember akarok lenni, teljes értékű ember már úgysem lehetek. De nő semmi esetre sem.

Ha szednék fogamzásgátlót, az megszüntetné a szexuális vágyat és azt, hogy férfiakra vágyom, és hogy társat akarok?

Lehetséges ez?

Vagy csak egy módon, ha megőrülök? Már részben megőrjítettem magam. De nem szeretném ha fokozódna az idegbetegségem. Lehetséges ez valamilyen módon? Már legszívesebben levágnám a hajam, és levágnám a melleim, és még egyéb dolgot is tennék. De tudom jól, hogy én a társadalom szemében csak egy gyenge nő vagyok, de legalább nem akarom annak érezni magam.

Lehetséges? Ezt el lehet érni fogamzásgátlóval? Mert az elvileg leállítja a hormonrendszert.

25 L vagyok.

2011. ápr. 24. 10:54
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

Na mialatt megírtam az előző válaszomat mennyi komment lett. :)

Pár héten belül mintha mi se történt volna.

2011. ápr. 24. 11:12
 12/58 anonim ***** válasza:

* Húsvét szombaton nincs jobb dolgod?

Már vasárnap van. ;)

Amúgy Kérdező nagyon kipihent lehetsz, menj és foglald el magad valamivel...

2011. ápr. 24. 11:12
 13/58 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg, ma vasárnap van, szori. :) Éjszakáztam, lőttek az időérzékemnek.
2011. ápr. 24. 11:13
 14/58 A kérdező kommentje:

Hát, ja, hisztizek egy kicsit. De én tényleg szeretnék nem nő lenni többé. Mert nem szeretnék. Szar ez az élet :D. Na, de nem is az :D.

Csak vágod:D.

Na, nem tudtok választ a kérdésemre. Kénytelen vagyok megbarátkozni a dologgal, hogy nő vagyok, és hogy nőként kell leélnem az életem. Majd lezbileszek :D, már ezen is gondlkodtam:D. Dehát nem vonzanak a nők. Csak hát szeretethiányom van. Nem akarok semmit se érezni. Most meg nincs itt természetes nyugtatóm. Venni kéne. Meg sedatifot is.Már látom:D.

Hát, oké,hisztizek.Lényegtelen akkor, amit írtam.Akkor kivárom a végét, megvárom ahalált.Az úgyis harminc év,addig meg leszarom,mik történnek velem,nem érdekeelnek a fájdalmak,és semmi.Igaz,akkor leszarom.Mindent leszarok.Harminc év nem sok.Kösz. SEgítettetek.Kivárni,ennyi.Rendben.már nem is érdekel a kérdés:D.nem érdekel semmi se.harminc év,jövőre már csak huszonkilenc.hát,jó,kösz.tudom,szar ez az élet.tudom én.voltam már padlón,de eztán nem érdekel semmmi.nem akarok kialakítani semmilyen érzelmi kapcsolatot az emberekkel,annak úgyis fájdalom a vége,annyit nem ér meg.

midnegy,harminc év,szerintem,az nem sok.én szigli akarok maradni,és meg akarom ölni magam.de nem tudok megtenni egyiket sem.inkább írok,ti se tudtok semmit

2011. ápr. 24. 11:14
 15/58 anonim ***** válasza:
A női nem nagyon értékes, és megvan a véleményem azokról akik csak úgy elakarják dobni. Válaszolok erre a kérdésre, aztán ki x-elem a megválaszoltam közül. Ha a nők fleé vonzódsz, akkor ezt másképp is meg lehet tenni. nagyon undorodom az ilyen emberektől, tőled nem, mert még nem változtattad meg anemed. Inkább válalld fel, de szabasd át magad. Zavaró a kuki :)
2011. ápr. 24. 11:18
 16/58 anonim ***** válasza:

Adtubk normális választ, te selejt. Amúgy meg tanulj inkább, hogy tudj számolni: 25+30 az 55, mitől halnál meg akkor? Nem végelgyengülésben, az tuti.

Tiszta szánalom olvasni ezt a hisztit, én csaj vagyok, hisztizni is szoktam, de ez valami hiperdózis. Édesanyám, szedd már össze magad.

Persze tudom, hogy kamu vagy. Vagy tényleg ilyen hülye, akkor meg nem kár érted. Na eriggy tojást festeni.

2011. ápr. 24. 11:19
 17/58 anonim ***** válasza:
De hülye vagyok... most olvasom az írásod. Nem tehetsz sok mindent.
2011. ápr. 24. 11:19
 18/58 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj egy dokival.Az,hogy így érzel valószínű gyerek korodban történt valami.nem szetettek a szüleid vagy molesztált valaki.Ezek nagyon komoly dolgok!Szükséged van segítségre!
2011. ápr. 24. 11:20
 19/58 anonim ***** válasza:
54%

Segítségre? Egy jó dugásra van szüksége, egy pasira, aki helyreteszi Miss Drámakirálynőt. Szánalom a köbön ez a műdöglődés, amit előad. A padlón lenni.... sz@rt nem tud arról, milyen az. Aki ennyit ír róla, az nincs a padlón, max figyelemre vágyik. Azt meg megkapta.

Na megyek, mert nekem van családom, párom, és velük töltöm az ünnepet. Javaslom a kérdezőnek is terápiás céllal, hogy kicsit ne magával foglalkozzon. Jót tesz az ilyen önzésre és egocentrizmusra.

Szép napot mindenkinek!

2011. ápr. 24. 11:22
 20/58 anonim ***** válasza:

Ijesztő amiket írsz...szerintem is segítségre lenne szükséged...

A helyi családsegítőkben van pszichológus...érdemes lenne 1x beszélgetned vkivel erről...

2011. ápr. 24. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!