30 hetes kismama vagyok, és a férjem elment messzire dolgozni. Megpróbálok mindent megtenni, hogy ne legyek depis, mert nagyon fontos nekem a babám. Ő is érzi ezt? Nem lesz baja? Mit lehet tenni ilyen esetben?
szia.együtt érzek veled...
az én párom kamionozik,1-2 havonta látom.29 hetes vagyok,és nélküle telik.nem volt mellettem egy vizsgálaton sem,nem látta uh-on,nem látta a tesztet...
de hidd el a babáink miatt csinálják.gondolj bele,a te párod hétvégente hazajön.mennyi minden történik addig,mennyi új élmény amit majd hétvégente mesélhetsz neki.ez tök jó.fogd fel így.ha belföldön van az jó mert legalább ott a telefon.nekünk azt is vissza kell fogni,mert külföldre nagyon drága.ne idegeskedj,élvezd a terhességed.még kb 10 hét,és már nem is lesz időd ezen gondolkodni.a babád is érzi ezt,hidd el.kösd le magad,álmodozz a babáról,csinálj neki valamit.vagy kezdj el kötni neki mondjuk egy sapit,vagy bármit.mindegy,csak foglaljon le.sétálj sokat,találkozz barátokkal,mert szülés után pár hétig ki leszel vonva a "forgalomból".
a nemét tudod már?mi lesz a baba neve?
tartsunk ki én azt mondom!a babáért megéri.ja!ha megszületett a baba,a párod kérhet 5 nap távollétet,amit a munkáltató köteles kiadni,akkor mikor a párod kéri.ezzel legyél tisztában.szükségetek lesz arra az 5 napra együtt!boldog babavárást kívánok!!!
Dehogy vagy egyedül, barátnőm így szült, hogy párja németben volt 3 évig.
Jó lenne, ha társaságba járnál,keresnél kismamákat, és ebeszélgetnél , sétállnál velük. Hol laksz? város , falu? biztos van még sok kismama. Menj el terhestanfolyamra, az is program, hasznos és ismerkedni is jó. Én is a neten találtam új településemen ismerősöket, akár iwiw-en is rákereshetsz településre, vagy a www.babamamatudakozo.hu, vagy a www.donna. hu oldalon.
Kezdj el bőröndöt pakolni, babaruhát mosni, sétállni, jó idő van, és tudom nehéz nekiállni bárminek is, én is kedvetlen vagyok, de ha már nekiugrok valaminek, akkor elmegy a nap:-)
Nekem párom elmegy reggel 7-kor, este 8 előtt nem jön, eszik, fürdik alszik...ennyi a házasélet.
Nem könnyű, de sajna a pénz nagy úr...
Próbálj pozitív lenni, de ha nem megy, inkább kérj segítséget a dokitól, hogy ne légy depis.
a babát fizikálisan nem bántod, de a lelkiállapotod érzi ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!