Segítség! 30+1 hetes kismama vagyok és iszonyatosan megfáztam. Mit tehetnék gyógyszerek nélkül?
Figyelt kérdés
Eddig ezek voltak meg: kamillás inhalálás, egy evőkanál jó minőségű, termelői méz reggel és este, mézes-citromos csipkebogyó tea.2011. nov. 13. 23:46
1/6 anonim válasza:
Ha ezek nem használtak semmit, akkor menj el a dokihoz. Inkább szedj valami gyógyszert amit ő ír fel, mintsem esetleg valami bajotok legyen. Egyébként a dokitól is kérhetsz valami homeósat. Talán vegyél Sinupret cseppet, kellemetlen kesernyés, de ez gyógynövényekből áll, felső légúti megbetegedésekre van.
2/6 anonim válasza:
Bioparox spray, terhesen is lehet használni. Én használtam is, 3 alkalommal lett a náthából arcüreggyulladásom terhesen (soha előtte nem volt), és a bioparox húzott ki a bajból.
3/6 anonim válasza:
Ja, mellette én is szedtem sinupret drazsét, de csak másodjára és harmadjára, mert az elsőnél antibiotikumot kaptam, de ugyanúgy gyulladásban maradtam , csak sokáig nem tudtam róla, de ez most hosszú.
Jobbulást! :)
+sterimar orrspray, naponta jó sokszor!!
4/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én amikor terhes voltam, megfáztam nagyon, és nem bírtam kikeveredni belőle! Mindent kipróbáltam, gyógyszert nem akartam szedni, orrcseppet doki nem akart engedni, de tök ellentmondásos volt az is, mert egyik doki azt mondta, nem lehet orrcseppet használni, gyógyszerész ismerős azt mondta, inkább cseppentsek, minthogy ne kapjak levegőt, és az miatt pl. ne tudjak aludni! Teljesen tanácstalan voltam! Doki szerint annyira legyengül az immunrendszere egy terhes nőnek, hogy azért nem tud kikeveredni belőle! Nálam végül az lett, hogy koraszülött lett a babám (a náthától függetlenül, semmi köze nem volt hozzá a náthának), és amint megszületett a pici, rá egy két napjára elmúlt a nátha! Kitartást!
5/6 anonim válasza:
Szedj sok C-vitamint, és én is azt mondom, hogy menj el orvoshoz, hogy ajánljon valamit ami rendbe hoz.
Nagyon kevés olyan gyógyszer van, ami tényleg károsítja a magzatot. Ártalmasabb lehet neki a te betegséged, mint valami bogyó amitől hamar rendbe jössz. Ha esetleg lázas is lennél, azt feltétlenül csillapítsd, sokkal többet árt a babának a láz, mint pl az Algopyrin.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, bár én ezt gyógyszerek nélkül szerettem volna letudni. A betegség tegnap jött ki rajtam, de ma reggel már mintha jobban éreztem volna magam - torkom rendben volt és este is tudtam pihenni -. Meglátom a ma éjszakát és ha nem lesz jobb irány doki bá'. :)
2011. nov. 14. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!