11 hetes kismama vagyok es iszonyatosan faj a torkom. Ezenkivul nagyon levert vagyok es mindenem faj. Eddig nem mertem semmit szedni a torkomra de egyre jobban faj. Mit hasznalhatok hogy a picinek se artsak?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 15:24
1/4 anonim válasza:
Negro minden mennyiségben. (Bár nem tudom, a terheseknek mennyire szabad sok cukrot enni.)
2/4 anonim válasza:
Mézes-citromos meleg tea biztos jót tesz.
3/4 anonim válasza:
Már bocs, de miért nem fordulsz orvorshoz?
Ha problémád van ( valami komoly ), akkor legalább megtudod.
Amennyiben csak valami egyszerű oka van, akkor felírna egy gyógyszert és igen, nyílván olyat ami nem árt a babának.
Nem tudom ki hogy van vele, én szívesen szoktam válaszolni itt a kérdésekre, de gyógyszer/baba egészsége kategóriába nem bíznám ismeretlenekre a dolgot.
Ezért vannak az orvosok.
Ismétlen ne haragudj, nem szándékozom kötekedni, de tényleg inkább egy orvos...
4/4 anonim válasza:
Semmilyen gyógyszert nem vehetsz még be, nekem sem írt fel az orvos semmit. A 12. hétig minden árt. Egyedül c vitamin pezsgőtablettát ihattam én is. Plusz negro. Ezt ki kell bírnod. Tudom, hogy rossz, nekem tíz hetesen volt 38 fokos lázam. Erre is csak vizes borogatás, sok folyadék és c vitamin volt a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!