30h kismama vagyok, Iszonyatosan fáj a derekam szerintettek mitől lehet?! Nincs görcsöm, a baba szinte egész nap mocorog, de a derekam már annyira fáj, hogy a sírás kerülget!
Nem lehet hogy a fronttól van? Mióta fáj?
Mert én meg napok óta nem tudok aludni és a baba is egész nap fészkelődik, pedig ilyen sokat nem szokott.
38. hetes km
Szia hát most már 3 napja!Én is a frontra gondoltam először.De most már nem tudom az okát.Remélem igazad van és csak az időjárás zavar ennyire.
Jó baba várást és könnyű szülést kívánok neked!
Szia!Hát valamivel jobb,de nem sokkal.Tegnap volt a csúcs pont,mert tegnap téleg sírni tudtam volna.
Ma találkoztam a védőnömmel,aki nem mondott semmit sem,pedig mondtam neki,hogy mi van.De válasz nem jött tőle.
Én az este már a meleg ülő fürdöt is kiprobáltam,hát talán ha 2 percig múlott el a fájdalom.Na de remélem te kapsz választ a kérdésedre ma.Majd írd meg!!
Jó baba várást neked is és könnyű szülést kívánok neked!!
Szia. A doki azt mondta, amire gondoltam, rossz tartásból adódik. Persze mindezt azután közölte, miután ellenőrizte a méhszáj állapotát. Szerencsére az zárt. Javaslat: Ha ülök támasszam ki a hátam párnával, kihúzhott derékkal üljek, vagy sétálljak. Esténként támasszam meg magam oldalról párnákkal - mivel nincs szoptatós párnám -, mert a has súlya eldeformálja a gerincet, lefelé húz és ezért érezhetek(érezhetünk) ilyen jellegű derékfájdalmat. Mindenesetre kipróbálom. Bár nehéz lesz, mert még dolgozom, és egész nap ülök, de holnap hozom a kispárnát magammal....
Neked is kellemes babavárást és ha itt az ideje, akkor könnyű gyors szülést kívánok!
Szia!Köszi a doki utasitásait!Én amugy tegnap támasztottam a derekamat párnákkal de az sem segitett!
Én már 1 ujjnyira nyitva vagyok.
Köszönöm mégegyszer a választ!!Jó munkát!!És piheny sokat.
Sziasztok,
csak annyit akartam írni, hogy nekem a terhesség elején fájt a derekam, de mióta kismami jógára járok, és ott vagy egy-két nagyon jó és könnyű feladat ami jó a derékra, azóta teljesen elmúlt.
Leírom, hátha segít neked, nektek is!
hanyatt kell feküdni egy nem túl puha de nem is kemény felületen-szőnyeg- polifoam, és a lábakat fel kell húzni a pocakhoz, úgy hogy a hátad egy vonalban legyen végig a földön.
először jobbra balra kell nagyon lassan gurulgatni pár percig.
utána szintén a fenti alaphelyzetben lábak felhúzva, kezek a térdeken, és felváltva körözni a térdekkel mindkét irányba, ezt is feladatonként pár, pár percig.
végül pedig a két felhúzott térddel egyszerre is körözni, először kifele, majd befele,
legutoljára pedig egy irányba mindkettő térddel egyik irányba, majd a másikba.
remélem érthető volt. próbáld ki, napont kb 10-15 perc az egész, és nagyon jól átmasszírozza a derekat, keresztcsonti részt.
További jó babavárást!
36h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!