Egy éjszakai alvást ki kell hagynom. Mit és hogyan csináljak, hogy másnap teljesítőképes legyek még este is?
Figyelt kérdés
Ma éjjel nem lesz lehetőségem aludni. Ha igen, akkor is max. 2 órát. Holnap viszont rendben kell lennem, nem tudok aludni egyet délután sem. Legközelebb szombat hajnalban 4kor jutok ágyba. Hány energiaitalt, kávét igyak, és mikor, hogy aránylag elviselhető legyen a kipihenetlenség? Van még valami, amovel csökkenteni tudom a fáradtságot?2011. okt. 13. 14:35
1/5 anonim válasza:
Amikor úgy érzed, hogy ne bírsz tovább fent maradni igyál meg egy pohár hideg vizet, és mozogj egy kicsit.
De megkérdezhetem, hogy miért nem aludhatsz el?
2/5 anonim válasza:
Elég sokat éjszakázom mostanában, néha jönnek holtpontok, amikor úgy érzed, hogy lecsukódik a szemed és nem bírod tovább. Ezeket a 10-15 perces szakaszokat kell valahogy átvészelni, és akkor menni fog. Ha van lehetőséged nézz meg ilyenkor egy-egy részt egy sorozatból pl. a telefonodon vagy ahogy előttem is írták mozogj egy keveset.
3/5 anonim válasza:
Legutóbb tegnapelőtt volt ilyen, két zh-m volt, sokáig tanultam rájuk aztán hiába hagytam időt magamnak pihenni, olyan ideges voltam, hogy nem tudtam aludni. Szerintem egy kihagyott éjszaka még nem különösebben durva, én nem szoktam már energiaitalt inni egyáltalán, kávét csak néha, mert nem tartom egészségesnek, viszont te igyál, ha akarsz, úgy még könnyebb túljutni a mélypontokon. :)
4/5 anonim válasza:
Ja, viszont utána pár napon belül, ha van rá lehetőséged, aludj sokat, amennyit csak igényel a szervezeted, hogy be tudd pótolni a kimaradt alvást, meg REM-szakaszokat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Végülis annyira nem volt vészes, 1-1 energiaital reggel, és este, aránylag kibírható volt. Utána meg alvás szombaton reggel 10ig, utána 1től 6ig, majd este 11től ma reggel 11ig.
2011. okt. 16. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!