Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetséges megtenni...

Hogyan lehetséges megtenni azt, hogy ne legyek nő?

Figyelt kérdés

Nem akarok nemet váltani. Hanem szeretném azt elérni, hogy ne legyek nő. Gyűlölöm magamban a nőt, teljesen tönkretett az engem, hogy nő vagyok. Ember akarok lenni, teljes értékű ember már úgysem lehetek. De nő semmi esetre sem.

Ha szednék fogamzásgátlót, az megszüntetné a szexuális vágyat és azt, hogy férfiakra vágyom, és hogy társat akarok?

Lehetséges ez?

Vagy csak egy módon, ha megőrülök? Már részben megőrjítettem magam. De nem szeretném ha fokozódna az idegbetegségem. Lehetséges ez valamilyen módon? Már legszívesebben levágnám a hajam, és levágnám a melleim, és még egyéb dolgot is tennék. De tudom jól, hogy én a társadalom szemében csak egy gyenge nő vagyok, de legalább nem akarom annak érezni magam.

Lehetséges? Ezt el lehet érni fogamzásgátlóval? Mert az elvileg leállítja a hormonrendszert.

25 L vagyok.

2011. ápr. 24. 10:54
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

Hát, csak nevetek . Nevetek ezen az egészen. Mennyire sokat írtatok :D:D.

Csak az a bajom,hgoy szakítottam.Ennyi.és szarul vok:D.de most megnevettetek.

de nem szeretnék többet párkapcsolatot,vagyis én már nemtom:D.mindegy.,leszarok midnet,felvágom az ereim,ha már úgyis unom.

amúgy nem értem,minek bunkózni,ezt az emberiszokást nem értem,mindegy,le is szarom.

csak tudni akartm,hogy lehetne,hogy ne érezzek úgy,ahogy egy nő....,mert meg akarom magamban tagadnia nőt jó ideje,és csak részben siekrült.,majd vlamait kitalálok.

perzse ismerkedem,tehát csupa ellentmondás vagyok:D

mindegy,nem kell mindég élni,ez vigazstal

2011. ápr. 24. 11:49
 32/58 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem. Ez most komoly? Áruld már el, hogy hány százalékban játszol rá dologra?

Kicsit aggódom. De tényleg. Ha megadod a címed, és adsz rá engedélyt kiküldök hozzád valami orvost.

2011. ápr. 24. 11:49
 33/58 A kérdező kommentje:

Kapok doktornénit?:D beszarok,megyek,és megiszom lent a rumot:D:D,és leiszom magam:D:D:D:

Figyelhjetek,már írtam,hog yén ezen régóta gondolkozom,és gondoltam, megkérdem :D.nem tudtam, hogy ennyire beteges a kérdés :D:D, oké, mondták már, hogy valami nem oké.

hát,figy,ha nem lehet megszabadulnia nőiségemtől,ez van:D:D, akor így élek:D....

van egy pár haverom,azok is néha nem beszámíthatók:D:D:, na, legalább őmellettük elvagyok:D...

na,de most komoyl votl a kérdééssssssssss

:S

lehet,hogy ez gáz....

azt hittem, hogy van értelmes válasssssssz,márint valami

a nyugtató nem jó arra, hogy megszüntessem a nőiségem.

nem akarom,hogy kihasználjanak,és bántsanak

utálok nő lenni,ennyi.

2011. ápr. 24. 11:52
 34/58 anonim ***** válasza:

:) Nagyon erőltetett vagy. Inkább ne írj semmit, ha ilyen baromságokat tudsz csak... Az, hogy nem tudod a választ kiolvasni a válaszokból, az a te bajod. Mert kaptál választ a kérdésedre. Ez van.

Valóban az a te bajod, hogy túl sok időd van magadra, ahogy fentebb írták. Az a legnevetségesebb, hogy mindebből a hisztiből a jövő hétre nem lesz semmi. Biztosan van valami érzelmi válságod, én elhiszem és együttérzek - de hogy 25 évesen ne legyen még annyi eszed, tapasztalatod, és ne ismerd magad annyira, hogy tudd, hogy elmúlik, és nem kell ekkora drámát csapni belőle... Valószínűleg máris csillapodott a kérdésedben kiírt indulatod. Helyrejössz, ne izgulj.

És hogy teljesebb választ adjak: nem, nincs itt olyan, aki "kikapcsolta" valamilyen szerrel a nőiességét, a vágyát, vagy az érzelmeit... Lehet, hogy volt ilyen vágyam, kemény 3 percig... de elmúlt. Az élet nem ilyen, és neked semmi komoly bajod nincs, különben nem bizonygatnád... A fájdalom, az igazi "sz@r az élet" fíling nem erről szól... Te figyelemre, szvrkavarásra vágytál. De ha segít, akkor ennek is van értelme...

Viszont tényeg tanulj meg másokkal foglalkozni, ne magaddal. Túlzásba viszed ugyanis.

2011. ápr. 24. 11:54
 35/58 anonim ***** válasza:

De ha nem lennél se nő, se férfi, és nem lennének érzéseid, akkor meg abba őrülnél bele, hogy ki is vagy te valójában. Szerintem most egy darabig legyél egyedül, és találd meg, és próbáld meg megszeretni önmagad. Most biztos megint cinikus leszel, de hidd el, hogy ezt neked kell fejben megoldanod és nem gyógyszerekkel kell elnyomnod a hormonjaid. Nem az a megoldás.

Ha ez a kérdés nem kamu, akkor tényleg nagyon sajnállak, mert elég durva dolog lehet idáig eljutni.

2011. ápr. 24. 11:58
 36/58 A kérdező kommentje:

Juj, de tudsz osztani... holott nem is ismersz...

Hát,nem attól vagyok jobban :D.

Nem,csak elromlott a napom,kirándulni akartaaaaaaam

és ku@rva hisztis vagyok

tom,hogy egy szemét önző dö@g vok:D, ez van:D

leszarom:D, azért vannak,akik szeretnek:P

hát,oké,megkaptam a választ,rendben.

tudnék olvasni a sorok közt. szóval csak hisztizem. hát,ez nem az,de értem én,mit mondtok.értem én,hogy ez csak hiszti lehet,más nem.nem tudtok szembenézni az iylen dolgokkal,ezt mindig elfeelejtem.pár percig?:D::D,hát,nem,igazából ez az egész nem,de nem baj,mindegy.

oké,csak hisztizem,azt modjátok.

ű

tényleg önző vagyok,de nem érdeke,nem fogom még emiatt is rosszul érezni magam.

ez van

oké,akkor hisztiztem :D

köcce

2011. ápr. 24. 11:59
 37/58 A kérdező kommentje:

azt hiszitek, hogy kamu a kérdés????????? :D:Dhát,ez beszarás :D:D

amúgy nekem nem szoktak kamu kérdéseim lenni.

komolyan kérdeztem :S

ku@rvára semmi meglepő nincs ebben az egészben, most mi olyan borzasztó ebben az egészben?:S::S najó, nem jól fogalmaztam,lehet.arról van szó,hogy csak szerettem volna,hogy ne legyen hormonrendszerem.nem szőrös majom akarok lenni:D,mert írtam a társadalmi elvárásokról,hanem ember akarok lenni,és ehhez kell,hogy nőnek nézzek ki:D, de szeretném,ha nem éreznék szerelmet,fájdalmat,és semmi iylesmit, nem lennének ebből idegi problémáim.

Azt mondták,hogy az idegeskedésre jó a fogamzásgátló.azt gondoltam,hogy lehet,hogy nyugodtabb leszek, ha szedem.mert a hormonrendszer ingadozásait kikapcsolja, mert kikapcsolja a hormonrendszert.

oké,tudom,hogy nem lehet ezzel megszüntetni azt,hgoy társra vágyjak,ez oké,azt nemtom,mért írtam.

amúgy ja,hülyeséget írtam,mert erre nincs gyógyszer. csak nem tudom elfogadni,hogy nő vagyok,akit kihasználnak,és eldobnak, mert a férfiak sezmében álalában a nő egy szemét,és én ezt nem akarom.

na ez mindegy is.

nem akarom,hogy ennyire lényeges legyen a szexualitás,hogy nő vagyok.csak ember akarok lenni.

2011. ápr. 24. 12:04
 38/58 anonim ***** válasza:

"nem tudom elfogadni,hogy nő vagyok,akit kihasználnak,és eldobnak, mert a férfiak sezmében álalában a nő egy szemét,és én ezt nem akarom. "

Erről te tehetsz. A viselkedésedben, felfogásodban keresd a hibát.

2011. ápr. 24. 12:08
 39/58 anonim ***** válasza:

Egyébként nem vagyok érintett a témában, de ha a fogamzásgátló elvenné az érzéseket, az elég gáz lenne, nem gondolod? Pont abban a helyzetben mikor az kell, hááát :-D

Amúgy már nem azért, de tudod a pasik csak azt tudják kihasználni aki hagyja. Azt írtad, hogy a barátod úgy bánt veled, mint egy rühes kutyával (azt hiszem ezt használtad). És ezt mégis miért hagytad? Az első rossz tetténél ott kellett volna hagynod, hogy ő ezt nem csinálhatja veled. Az életed te irányítod. És inkább legyél egyedül mint egy szeméttel.

2011. ápr. 24. 12:12
 40/58 A kérdező kommentje:

Szal én vagyok a hibás :D, ez nagyon jóóóóóóóó. Látom, hogy mindenki ilyen.

Mindegy, nem érdekel ez a kérdés már.

tényleg hülyeséget írtam ki:S,nemtom,mért.mindegy.a kérdés tehát nem megoldható.

amúgy nincs sok időm,és most is dolgom lenne,csak kivagoyk.

de oké,felfogtam,hisztis vagoyk és hülye.és mindenről én tehetek. rendben,legyen így.

köszi az eddigi válaszokat...

:)tényleg köszi

befejeztem ,nem írok többet

2011. ápr. 24. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!