Hogyan legyek hiteles?
kommunikáció kérdése az egész
szavakkal és verbálisan egyaránt
pl figyeld a reklámokat
levezetem:
- először felnagyít egy problémát (pl. látja, hogy nyugdíjból nem lehet megélni? érzi, milyen ha kenyérre nem lesz pénze?)
- statisztikával érvel (nem tudom hány millióan nyugdíjasok és nincsenek dolgozó fiatalok x % ahhoz, hogy önnek nyugdíja legyen)
ezután egyetértést keres - tettekre buzdít (akarja, hogy nyugdíjasan nyugodtan pihenhessen? önt szerint tenni kell ezért? öregen képes lesz bármit tenni ellene? most kell áldoznia a jövője miatt?) - a lényeg hogy egyet értsen!
- a végén már csak önmagát kell ajánlania - a jelenben mi nyújtjuk önnek a megtakarítások széles skáláit, a pénztárcájához és nyugdíjas éveihez mérten :)
kifogásokat meg tudni kell kezelni
pl:
"meg sem érem a nyugdíjat"
- és mi van ha pechje van? válasszon minket.
"nincs nekem erre pénzem"
- nyugdíjasan lesz? válasszon minket.
"mindenki csak szépet mond, aztán meg kiderül nagy átverés"
- árulja el miben bízik. "a családomban"
igaza van, ma szinte csak a családjára számíthat az ember. a megtakarítást kiegészíthető életbiztosítással is, mert bármikor történhet bármelyikünkkel bármi.
- stb
és a titkok:
soha ne ellenezz semmit - ne vitatkozz
mindenre amit mond válaszold: igen, értem, megértem és ezután hozd elő a véleményed
érezze hogy segíteni akarsz, neki jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!