Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetséges megtenni...

Hogyan lehetséges megtenni azt, hogy ne legyek nő?

Figyelt kérdés

Nem akarok nemet váltani. Hanem szeretném azt elérni, hogy ne legyek nő. Gyűlölöm magamban a nőt, teljesen tönkretett az engem, hogy nő vagyok. Ember akarok lenni, teljes értékű ember már úgysem lehetek. De nő semmi esetre sem.

Ha szednék fogamzásgátlót, az megszüntetné a szexuális vágyat és azt, hogy férfiakra vágyom, és hogy társat akarok?

Lehetséges ez?

Vagy csak egy módon, ha megőrülök? Már részben megőrjítettem magam. De nem szeretném ha fokozódna az idegbetegségem. Lehetséges ez valamilyen módon? Már legszívesebben levágnám a hajam, és levágnám a melleim, és még egyéb dolgot is tennék. De tudom jól, hogy én a társadalom szemében csak egy gyenge nő vagyok, de legalább nem akarom annak érezni magam.

Lehetséges? Ezt el lehet érni fogamzásgátlóval? Mert az elvileg leállítja a hormonrendszert.

25 L vagyok.

2011. ápr. 24. 10:54
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
Jah, és nagy baj lenne nekünk, ha szaporodnál, szóbal ezellen is lépj mindenképpen. Vannak esetek, amikor az ilyesmi indokolt, hát a tiéd ilyen...
2011. ápr. 24. 11:27
 22/58 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:22

Teljes mértékben igazad van!

2011. ápr. 24. 11:27
 23/58 A kérdező kommentje:

Úristen ennyit írni :S. Bezzeg egy másik fontos kérdesemre senki nem akar válaszolni, vagy többre is :S. Oké, ez a kérdés nekem fontos, de igazából nem tudtok válaszolni, mint már rájöttem. Egyszerűen nem válaszoltok. Én soha többé nem akarom megélni a nőiségem, és szeretnék megszabadulni ettől. Ami azt illeti, nem akarok semmit se tenni magammal, és nem fogok semmit se tenni. Csak tudni akartam, hogy mások is próbáltak e már ez ellen tenni, és megszabadulni ettől. Elég későn kezdtem bele a párkapcsolatba, és már bánom, hogy belekezdtem. Felnőtt nő lettem, ez igaz. De jobb volt csak embernek lenni. Persze más kérdés, hogy mindig vágytam társra, és hülyeségeket írok. Mert most, hogy nő vagyok valahol jobban érzem magam, mert legalább a társadalom szemében is már nő vagyok. És tudom, hogy nőnek kell lennem.

Mindegy a kérdésem, már nem várok választ. Kivárom azt a harminc évet, és kész. Ennyi. úgy van minden, ahogy van, és így is lesz.Majd lesz valahogy.Mindegy.

Nem várok választ, mert nem tudtok adni nekem választ,mert valószínűleg nincs rá válasz.Nyugiiiiiiii.

2011. ápr. 24. 11:36
 24/58 A kérdező kommentje:
Nem vonzódom a nőkhöz, teljesen hetero vagyok. Nem akarok lezbi lenni, azt írtam, hogy akarok, de nem úgy, ahogy gondoljátok..., hanem csak szeretetre vágyom, de nem akarok férfival lenni, a nőktől még elfogadnám a szeretet, erre már rájöttem, de férfiaktól nem. Nem én vagyok az egyetlen, aki férfitól már semmit nem akar, legalábbis nem akart egy ideig. Énn is változhatok. Csak a szeretethiányom miatt van, hogy nőre vágytam, mert nem akarom, hogy hozzámérjen férfi.
2011. ápr. 24. 11:38
 25/58 A kérdező kommentje:

De nem érdekel a szerethiányom se, elviselem, hogy ilyen szar az élet, és kész.

Leszarok mindent, csinálom a dolgom. TAnulok inkább :S. Istenem...Nem értem, mért kell hülye választ adni, hát, ja, már rájöttem,m ért, mert hülye a kérdés.

Ez van....

2011. ápr. 24. 11:39
 26/58 anonim ***** válasza:
:) Na látod, Te is rájöttél magadtól. Szerintem fordulj egy szakemberhez aki segít megoldani a problémáidat, ezeket ki kell beszélned magadból, de mi, hozzá nem értő emberek nem tudunk Neked segíteni ebben. Sok sikert!
2011. ápr. 24. 11:41
 27/58 anonim ***** válasza:
Na, most egy teljesen egyszerű kijelentő mondatban írd már le, hogy mi bajod is van, mert nem tudtam rájönni.
2011. ápr. 24. 11:42
 28/58 anonim ***** válasza:
Szerintem Te totálisan be vagy csavarodva, vagy csak unatkozol. :/
2011. ápr. 24. 11:43
 29/58 A kérdező kommentje:

Mért lennék kamu?????? :D Beszarok a röhögéstől. Az exem is folyton azt modnta, hogy selejt vagyok, meg hogy meg kéne halnom,meg hogy megöl,bakker.nem hatsz meg. amúgy én értem,hogy az emberek gyöngének tartanak,vágom én,de ez mért gyöngeség?:::D:D: bakker, én m,ár röhögökkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...............váááááááááááááááááááá............. ez egy kérdés vo lllllllllltttttttt

és ha gyönge vok,???????? kinek mi köze hozzááááá??????

2011. ápr. 24. 11:43
 30/58 A kérdező kommentje:

műűdöööööööglőőőőőőőőődddéééssssssssssssssssssssssssssss

beszarrrrrrrooooooooooooooookkkkkkkkkkk.D:D:DD::D:D:D:D:D:D::D:D

én itt halálra röhögööööööööööm magaaaaaam

ezeken a dolgokon én már régen gondolkodom, de mondom, gondoltam,hátha megkérdem, valakinak van valami ötlete. a haverom is mindig kioszt, hogy én milyen vok mááááá. tom,hogy az vok,de már csak harminc év talánn.és azért haminc év,mertkábé az az élettartam,amit a családunk felmenői megéltek:D:DD:,amitő, én még élhetek kilencven évet is:D:D

műűűűűűűűdöglőőőőőőődésssssssssssssssssssss

hát, jól megnevettetekkkkkkkkkkkkkkkkkkk

de én tényleg itt pusztuuuuuulokkkkkkkk elllll :D:D:D:D

nem,én tényleg nem akarok mást,és emiatt kérdeztem.más kérdés,hogy őt meg folyton meg akartam csalni,mert szarul bánt velem,mint egy rühes kutyával.

2011. ápr. 24. 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!