Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt hogy figyelnek...

Izééékeh11 kérdése:

Miért érzem azt hogy figyelnek a sötétbe?

Figyelt kérdés
Lakik a szomszédomban egy fiju akivel kiskorunkban nagyon sokat játszottunk együtt csak ő folyton ilyen nyomi szellemes töréneteket mesélt nekem,meg olyanokat mondot hogy az unoka tertvére kiment nyáron napozni a kertbe,a medence mellé és érezte hogy valami nyalogatja a lábát és azt hitte,csak a kutyája az,de amikor később ránézett a lábára,nem voltak lábujjai :SSS meg ilyen ehez hasonló történeteket...és úgy kb. 2 vagy 3 hónapja mindig úgy érzem ilyenkor este,hogy nem vagyok egyedül a szobába,és hogy valaki figyel,és amikor ezeket a sorokat is írom,olyan érzésem van,hogy valaki hátulról figyel és ha hátra nézek,ott lessz valami...és már ott tartok egyépként,hogy van hogy este úgy alszok el,hogy a félelembe alszok el,ezt úgy értem,hogy akkor is olyan érzésem van mintha figyelne valaki és mindig bebújok a takaró alá és úgy alszok el...meg ha itt az interneten vagy bárhol olvasok ilyen szellemes történeteket,mindig elkezdek félni és szószerint felál rajtam a szőr meg remeg kezem-lában,és azt se tudom mit csináljak :SSS a kérdésem az lenne,hogy vajon ezek a félelmek az a fiú miatt lehetnek,hogy mér régen,kisebb koromban belém beszélt minden ilyen hülyeséget??
2011. febr. 6. 01:37
 1/8 A kérdező kommentje:
hozzáteszem,hogy néha csak úgy beképzelek ilyen dolgokat,pl. este az ágyamban felnézek a plafonra és ha sokáig nézem,komolyan olyan,mintha valami ott lenne a plafonon és csak engem figyelne...és néha már annyira stresszelek ezek a képzelgések miatt,hogy a gyomrom is görcse rándul,kiszárad a szám,nyelni és mozogni nem birok,nem jön ki hang a torkomon...
2011. febr. 6. 01:44
 2/8 anonim ***** válasza:

LOL A horror történeteknek pont ez a lényege. Elkezd az ember parázni.

Amúgy égő kislámpa segíthet.

2011. febr. 6. 11:48
 3/8 A kérdező kommentje:
jó a a kislámpa kilátszik a szobámból és a tesómmeg engem ordit le h miért nem kapcsolom le...:(
2011. febr. 6. 12:25
 4/8 megölömatesóm válasza:
Nekem is ugyan ezek vannak nekem is a tesóm mindig iezgetett sőt még mindig.Este én is csak ugy merek aludni ha be bújok a takaró alá:SSSS én azt szoktam csinálni olykor hogy gondolgodok olyan dolgokrol aminek nagyon örülnék.
2011. febr. 17. 14:58
 5/8 anonim válasza:
Szia! Nem vagy egyedül, nekem is rengeteg ilyeneket meséltek, és mutattak videókat. Akkor 2hónapig nem alidtam, mert féltem, és most is van olyan mikor valami hangot hallok vagy a plafonon látok valami halványodást.. nem tudom hogy igaz, de már megszoktam.. már tudok aludni, de azért nekem is vannak ilyen hogy félve alszom el. Hogy miért? mert sokat gondolunk rá, és beképzeljük de hát hogy ha ott is van, akkor se fog bántani.. vagy nem tudom..
2011. febr. 23. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:
:S egyépként mostanában kb vagy 2 hete azt hiszem már nem félek elalvás előtt...csak akkor ha ilyen horror videót nézek...:S
2011. febr. 25. 19:41
 7/8 anonim válasza:
Jó lenne megtudni miért van ez , engem sosem ijesztgettek ilyen horror sztorikkal de ennek ellenére nekem is ugyanilyen a problémáim vannak .. Mindenesetre borzalmas érzés és minden este előjön .. És egyszerűen aludni sem tudok .. nem merem este az ablakot sem ki nyitni mert félek hogy valaki vagy valami van ott stb .. részvétem mindenkinek aki ugyanigy van ..
2011. febr. 26. 21:46
 8/8 simmistric válasza:
Hallgasd meg a szellemet aminek a jelenlétét érzed. Beszél hozzád csak figyeld!
2013. jan. 4. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!