Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt, hogy mindig...

Miért érzem azt, hogy mindig figyelnek?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta érzem szinte mindig, hogy figyel(nek), de légyszi komoly válaszokat, veletek nincsen ilyen?
2011. júl. 31. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
ha folyton arra gondolsz, úgy is érzed
2011. júl. 31. 22:45
 2/7 A kérdező kommentje:
van benne valami, mert tényleg szinte mindig erre gondolok és beképzelem magamnak, de szóval nem tudom:S
2011. júl. 31. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
amikor nekem eszembe jut valami ijesztő, vagy valamitől félek, folyton úgy érzem hogy a hátam mögött van, főleg ilyenkor a sötét szobában, a gép előtt. Szinte kiráz a hideg. De csak az agya játszik az emberrel ilyenkor
2011. júl. 31. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a választ inkább az Egészség->Mentális egészség kategóriába kellet volna írnod.:) Nem, ez nem sértés! Ez egy üldözési mánia, nincs semmi köze az ezotériához. :)
2011. júl. 31. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok!:D Nem választ ha nem kérdést akartam írni -.- :D
2011. júl. 31. 23:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy üldözési mánia, mert bevallom egy kicsi biztos, hogy van, na de annyira nem , hogy szinte mindig ezt érezzem
2011. aug. 1. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak úgy érzed, hgoy figyelnek, vagy néha látni is vélsz valakit? Esetleg nem hallasz hangokat? (Most viccen kívül!) (skizofrénia? De reméljük, hogy "csak" üldözési mánia!)
2011. aug. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!