Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Úgy érzem figyelnek. Nem...

Úgy érzem figyelnek. Nem érzem magam biztonságban. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy minap éppen a városban voltam barátnőmmel, nézelődtünk egy bevásárlóközpontban és észrevettem, hogy egy srác hosszasan figyel minket, aztán hátra-hátra fordult. Szóvá is tettem barátnőmnek, hogy nem értem, hogy mit néz. Azt válaszolta, hogy ő mindig néz.

Na erre ma facebookon keresgéltem és megtaláltam a fiút. Kiderült, hogy egy olyan srácnak a haverja, akivel elég komolyan kavartam. De miért figyel ennyire? tényleg nagyon feltűnően bámult.. már direkt zavaró volt.

De ez nem minden. Elég sokszor észreveszem, hogy figyelnek az emberek, félek tőlük és néha azt hiszem, hogy hátsó szándék van amögött, hogy csak néznek.

16/L

2011. ápr. 1. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem öltözködsz esetleg kihívóan és / vagy nem vagy az átlagosnál jóval szebb? Mert ez magyarázat lehet arra, hogy miért néznek az emberek.
2011. ápr. 1. 22:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem. Sima farmer egy pólóval és egy sportcipővel.. semmi extra. :\
2011. ápr. 1. 22:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Mutass magadról képet és kiderül nem e vagy túl szép az átlaghoz képest :)
2011. ápr. 1. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Én minden csinos lányt megnézek. De ha ezt, ami veled történik, többnek gondolod, akkor mondd el a dokidnak. De előbb a szüleidnek.

Egyébként milsen érzést keltenek benned? Úgy néznek, mint egy nőt, vagy ellenségesnek, támadónak? Mit értel azon, hogy hátsó szándékkal? Én se kiabálom ki, amiért megnézem a nőket. Ez olyan férfiösztön. Ami szép, és kívánatos, azt meg kell nézni. Nincs két egyforma. Azért. Is.

2011. ápr. 1. 22:59
 5/9 TWIO ***** válasza:
Vaj van a füled mögött? :) Gondolkodj el rajta, mi lehet, amiért zavarna, ha néznek.
2011. ápr. 1. 23:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Képet nem rakok fel, mert felismerhetnek és nem is küldök senkinek. viszont van aki többbször végignéz rajtam, viszont van olyanis aki folyamatosan a szemembe néz mélyen. Na de nemtudom, csak frucsa és le kellett írnom. :S Köszi mindenkineK!
2011. ápr. 2. 00:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Szóismétlés és helyesírás miatt bocsánat! Fogjuk arra, hogy már 0:13 van! :D
2011. ápr. 2. 00:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy minigunt :D
2011. ápr. 21. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:
40 évesen már szeretnéd, ha legalább megnézne valaki.
2011. ápr. 22. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!