Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek az esztékában...

Szerintetek az esztékában úgyanúgy oda figyelnek az emberre, mint egy magán fogorvos?

Figyelt kérdés
Én nagyon vacilálok hogy az esztékába menjek fogorvoshoz vagy válasszak egy magán fogorvost.Igy is nagyon parázom valahogy nem hiányzik hogy még úgyis kezeljenek miért nem jöttem elöbb.
2011. febr. 11. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Ég és föld a 2, Ha teheted menj magán dokihoz mert ő nem kínos feleslegesen. Nem sajnálja a lidocaint se a gézt.

Még megnézetni se érdemes SZTK-ban mert némeik erőszakos és azonnal kiakarja húzatni.

Volt h fogszabályzó miatt kihúztak vkinek 2jó fogat.

Elment magándokihoz h akk mi is ez, azt mondta simán elfért volna a 2fogtól a szabályzó.

2011. febr. 11. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a fogorvostól is függ, hova mész... persze a magánrendelőben nagyobb valószínűséggel kedvesebbek, de ott is lehet sz@r napja a dokinak...
2011. febr. 11. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha teheted magánba menj.Amúgy meg a normális orvos az sztk-ban is normális,a bunkó meg magánban is bunkó.
2011. febr. 11. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért én meg szeretném védeni az SZTK-s orvosokat - az én fogorvosom nagyon rendes, megbízható, alapos, és olyannyira 100 %-osnak tartom, hogy ha elmenne a körzetből, utánamennék a magánrendelésére, mert ragaszkodom hozzá. Ugyanezt tudom elmondani a nőgyógyászról, akihez járok (szintén SZTK-s), és a bőrgyógyászról is (úgyszint SZTK-s). Lehet, csak én fogtam ki jó orvosokat (amit azzal kompenzált a sors - hogy én se érezzem magam maradéktalanul jól - , hogy olyan háziorvosom van, akinek a neve hallatán is feláll a hátamon a szőr, mihelyst valami miatt gyakrabban kellene hozzá mennem, egyből váltani fogok, de az asszisztense egy tünemény)
2011. febr. 11. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az körzetis fogorvosomhoz járok és nagyon meg vagyok vele elégedve nem okoz fájdalmat a múltkor gyökérkezelést akart csinálni de szóltam neki hogy fáj abbahagyta tett bele valamilyen tömést ami 2 hét alatt kiölte az idegeket és utánna zsibbasztó nélkül megcsinálta nem éreztem semmit nekem negyon jó és emberséges a körzetis fogorvosom.
2011. febr. 11. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!