Miért érzem úgy, hogy valakik figyelnek?
18 éves lány vagyok és az antidepresszáns elhagyása után furcsán kezdtem el érezni magam. A gond az volt, hogy nem fokozatosan hagytam el. Hirtelen hagytam abba, mert már elegem volt belőle, hogy fájt tőle a fejem, agresszívabb lettem. kb Fél évig szedtem őket.
A tüneteim, amik most vannak:
-nagyon bizalmatlan vagyok, mindenkivel szemben, mert úgy érzem, ellenem akar fordulni, valamit tervelnek ellenem. Egyszerűen tudom, hogy be van kamerázva minden helyiség, még a szobám is mindenütt és figyelnek. A barátaimra is másképpen nézek, a szüleimben sem bízok meg annyira. Úgy érzem, minden ellenem fordult. Nehezen alszom el, mert félek, hogy a sötétből előjön valami/valaki. Amikor iszok, akkor mindig megnézem a poharat alaposan, nehogy szilánkok legyenek benne, amitől megfulladnék. Előtte muszáj kiöblögetnem. Az iskolába járás maga a rémálom, gyűlölök bejárni, mire kijutok onnan, nagyon fáradtnak érzem magam. Alig állok szóba valakivel, mert félek.
Mi van velem?
Utolsó válaszoló!
Szerinted ez vicces??
Ha valaha átéreznéd azt amit én, talán nem nevetnél! Szerinted vicces az, ha valaki nem tud normális kapcsolatokat létrehozni?? Mert szerinted te vagy a nemnormális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!