Egyedül le lehet győzni a súlyos depressziót? Milyen természetes szerekkel lehet enyhíteni a tüneteket?
Omega3-at szedek, nyugtató teát iszok orbáncfűvel, valeriánával.
A testmozgásra még nem tudtam magam rávenni, de igyekszem.
Az orvosokban csalódtam, a gyerekkel járunk, de rajta sem segítenek semmit, még fél év után sincs konkrét kezelés, csak én őrülök bele szép lassan.
Addig eljutottam, hogy súlyos depresszióm van, de orvoshoz nem megyek. (Meg sehová sem, komoly gondot okoz emberek közé menni, kapcsolatba lépni bárkivel.)
Lehetséges egyedül leküzdeni?
Vagy bele se kezdjek?
Hát régi kérdés, véletlen tévedtem ide, én magam is állítólag depressziós vagyok.
Azért írok, mert kiakadtam egyes hszeseken, hogy mindenáron a kérdezőt dokikhoz akarják zavarni. És mintha próbáltátok volna belé magyarázni azt is, hogy súlyos depressziós. Az utóbbiak általában eleve kórházban kötnek ki - pszichiátrián -, mert olyan testi tünetek jönnek létre, ha öngyi nem is akar lenni az illető, akkor is.
A másik nagy ostobaság, a depresszió elleni bogyók, de még az összes ilyen bogyók is mind sokkal nagyobb károkat okoznak. Tudom, mert szedtem sajnos ilyeneket. Úgyhogy, ha a kérdező nem akart elmenni dokikhoz, mert csalódott bennünk, viszont úgy érzi, h egyedül is megküzd vele, az eleve nem is olyan súlyos depi, sőt az első pozitív dolog, amivel már lépett afelé, hogy meg akar gyógyulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!