Hogyan lehet kigyógyulni a teljes kimerültség állapotából és nektek milyen tüneteket okozott? Mi, mik segítettek a felépülésben és okozott-e depressziót is?
Depresszió, kimerültség, idegösszeomlás. Valahogy együtt szoktak jönni.
Általában akkor, amikor túl vagyok egy nehéz időszakon és már megnyugodhatnék, akkor jön ez.
Megoldás:
1. kialudni magad (táppénz, nyári szünet, akármi csak szabad legyél)
2. Ha már annyira kipihent vagy hogy unod a pihenést akkor valami célt kitűzni. (pl. megtanulsz angolul, formálod az alakod, alkalmi munkát keresel, új szakmát szerzel, vagy bármit)
3. Újult erővel nekiállsz a megvalósításnak és közben sok új embert ismersz meg, új ihletet kapsz, új céljaid lesznek.
Segít a vitaminkúra is, nagy dózisú vitaminokkal (testépítők boltjában tessék érdeklődni), és a megfelelő táplálkozás.
Kicsit újulj meg, rendezd át a szobát, takaríts ki, tegyél rendet, dobálj ki minden felesleges kacatot. Eközben észrevétlenül rendet teszel a fejedben is.
Ha az életedben lezáratlan ügyek, elvarratlan szálak vannak, ezeket gubancold ki, és egyenként, mindig csak egy problémára koncentrálva kezd el megoldani és lezárni az ügyeidet.
Sajnos nincs csodamódszer, neked kell eljutni odáig, hogy most aztán semmi sem érdekel, egyenesen előre és mindent rendbe tenni. De ehhez nem árt először testileg rendbetenni magad.
Nekem minden bajom van, már jóideje. De az, hogy kipihenjem, kialudjam magam, az lehetetlen a 2 kisgyermekem miatt.
Hogy mik a tüneteim?
- ingerlékenység, fáradtság, türelmetlenség, hányinger, étvágytalanság, hasi panaszok, ha főzök, megkívánom a kaját, de amikor ehetnék végre, akkor meg undorodok tőle, szédülés, szúr a szívem, hiába vagyok álmos nem tudok aludni csak napi 4 órát, pánikroham.
Szerintem eléggé depressziós is vagyok:(
boldognak kéne lennem, hogy van 2 gyermekem, de valahogy nem megy semmi:(
Hogy mi fog segíteni? Nem tudom, talán, ha visszamegyek dolgozni és emberek közé járok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!