Totális kilátástalanságból az öngyilkosságba?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy nem feltétlen megoldás, de legalább már véget érne ez a napi szintű szenvedés meg küzdelem a fennmaradásért. Egyre többször fogalmazódik meg bennem a gondolat. Hosszú hónapok óta keresek valami fisfos melót, akármit, de egyszerűen SEMMI nincs a környéken. Nem csak olyan nincs ami jól fizetne, de a szar helyekre sincs felvétel. Itt vagyok 23 évesen anyagilag ugyan úgy állok mint 10 évesen, a szüleimmel lakok, vagyunk otthon 8-an, állandó a folyamatos éhezés. Szüleim is tele vannak adósságokkal, haladni nem tudok az életemmel. Már szinte minden igényemet leadtam, de még így sem megy. Kezdek már ebből besokallni, hogy folyamatosan vajas kenyeret kell enni, de még van olyan, hogy azt sem, mert nincs mit. Kérlek benneteket ne írjatok szakembert meg ilyeneket, mert nem akarok elmenni, és pénzem sincs rá.febr. 11. 17:54
1/2 anonim válasza:
A fővárosban vállalhatnál esetleg munkát. Kivennél egy szobát, sok fiatal ezt teszi, vagy páran összeállni és úgy közösen egy albérletet. Ha nincs jól használható végzettséged, akkor van itt, vagy a környéken sok gyár, ezek 3 műszakos munkarendben mennek, de némelyik jól fizet. Munkás szálló is szóba jöhetne eleinte. Aztán ha kicsit egyenesbe jössz, kitanulsz estin valami jó szakmát.
Az elkeseredés csak még jobban lehúz. Rázd meg magad, és törj ki ebből a helyzetből.n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!