Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnék ebből valahogy...

Hogy tudnék ebből valahogy talpraállni? Ptsdm van évek óta egy súlyos betegség okozta trauma miatt. Kértem több helyről segítséget de vagy nem kaptam vagy nem ért semmit.

Figyelt kérdés
Most megint félő, hogy csúszok bele ugyan abba a betegségbe ha megúszom is orvosi vizsgálatok sora vár rám ami teljesen kikészít fizikailag és metálisan is. Már annyira ki vagyok merülve minden téren hogy nem látom a kiutat és nincs erőm a folytatáshoz.

tegnap 05:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen segítséget kértél eddig, amik nem váltották be a reményeket?
tegnap 07:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Több helyen pszichológus
tegnap 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi volt a szakember kiválasztásának szempontja?
tegnap 10:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezek a kérdések mennyiben segítenek nekem?
tegnap 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Jó lenne tisztázni a helyzetet: talán rossz szakembereket kerestél fel a gondjaiddal.

Nézted például, kinek mi a szakterülete?

Mennyi a tapasztalata?

Esetleg azzal kalkuláltál, hogy kinek a személyisége fogott meg a legjobban, kivel tudsz legjobban együtt dolgozni?

Talán ezekre alapozva megtalálhatod a megfelelő szakembert, aki hathatósan tud segíteni.

tegnap 11:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor betegszabadságon voltam több lehetőségem volt időben.Mentem ahova tudtam. Most mindem hétköznap dolgozom estig. Utána már nincs tb alapon semmi. De fizetős is limitáltan. Nem mindtha ki tudnék fizetni alkalmanként a semmire minimum 15 ftot. Hagyjuk ezt a szakember témát mert a hajam égnek áll tőle.
tegnap 11:19
 7/8 TiniTitán0213 válasza:
Én is ptsd érintett vagyok.
tegnap 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Én már nem hiszek a pszichiátria iparban. Mások tapasztalataiban igen
tegnap 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!