Milyen módszer segített megtalálni a szorongásotok gyökér okát?
Köszönöm Mindenkinek a válaszát :)
A pszichológusoknál kezdtem, hát nem jött be. Annyi pénzt elkértek és semmi újat nem tudtak mondani, beszélgetni meg ingyen is tudok bárkivel. 2X voltam hipnózison is, sajnos az sem segített, mint ahogy a Reiki és a Theta Healing sem.
Az igazság az, hogy napra és percre pontosan tudom, hogy mi váltotta ki nálam ezt az egészet, már csak azt lenne jó megfejteni, hogy mi a fene tartja még mindig fenn.
Annyira zavar ez az állapot, mert én soha életemben nem voltam az a stresszes, pánikolós, aggódós, ideges fajta és most meg úgy érzem, mintha valami belém költözött volna és nem önmagam lennék. Régen mindent olyan lazán vettem, már arra is gondoltam, hogy amikor Covid-os voltam, annak a post tünete is hozzájárulhatott ennek az állapotnak a kialakulásában.
A pszichológust tudni kell jól használni. A pszichológus nem arra való, hogy mondjon valamit. Nincs nála a bölcsek köve és nincs varázsgömbje. Ő nem tudja kitalálni, hogy veled mi történt, abból tud dolgozni, amit te elmondasz neki. Szó nincs arról, hogy locsogva társalog, mint a szomszéd. A munkaeszköze a teljes figyelem, lényegre törő kérdések a szakismeretei alapján, és az általad elmondottak csoportosítása, új megvilágításba helyezése, ellentmondásokra való rávilágítás. Ami ténylegesen pénzkidobás volt, az a reiki meg théta healing, ezek szélhámosságok.
Mi váltotta ki nálad? De aligha egy ok van, azért nem tudsz szabadulni, mert van ott még más is, a föld alá ásva, amivel nem akarsz szembesülni. A felszabadulásban az önbizalom-erősítésnek mindenesetre döntő fontossága van, egyebek mellett a gondolkodásmódod olyan átalakításával, hogy a covidnak már vége, az több év után már nem kell, hogy befolyásoljon. Az életedet te viszed, nem megtörténik veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!