Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen módszer segített...

Milyen módszer segített megtalálni a szorongásotok gyökér okát?

Figyelt kérdés
Nektek mi vált be?

dec. 26. 22:51
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A pszichológusok az én esetemben semmit sem érnek, egy csomó pénzt lehúznak az emberektől. Már legalább 6-nál voltam, de csak időpazarlás az egész. Ők nem fogják nekem megmondani, hogy mi a gyökérok, csak találgatnak, hogy lehet ez az. Én gyógyulni szeretnék, illetve akarok és nem barkóbázni és pénzt kidobni feleslegesen :(

Ezért is tettem fel úgy a kérdést, hogy módszer és nem pszichológus...

jan. 2. 19:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát hogy az istenbe mondanák meg, varázsgömbből? Neked kell tudni, csak te ismered a saját életedet! Ők kérdezni tudnak, a válasz a tiéd. És nem lehúznak, mert nem csalók, hanem dolgoznak, és annak ellenértékét te önként átadtad nekik. Ha ez a módszer neked nem felel meg, akkor szedjél gyógyszert vagy valami egyéb szert, az is tünetmentesít.
jan. 2. 22:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinél lehet megtalálni az okot, mert nem mindenkinél van egyetlen ok.

Igen, van akinél egy van, ami a múltban gyökerezik, viszont van aki egyszerűen olyan szorongó alkat ( most ennek az agyban történő biokémiai folyamataiba nem akarok belemenni) hogy mindig “talál” valamit, ami szorongást vált ki belőle. Én ezt már nem is annyira szorongónak, inkább hiperérzékenynek mondanám, mert olyan apró dolgok is kihozzák belőle, amin a legtöbb ember átsiklik vagy észre sem veszi.

Náluk szinte minden héten fel lehetne tárni az újabbnál újabb okokat, viszont érdemesebb foglalkozni a túlreakcióval, és vissza is kanyarodtunk a fenti, zárójeles részhez.

jan. 3. 11:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!