Miért történik ez?
19 éves vagyok és kb 2 évig voltam depressziós és voltak öngyilkossági gondolataim, bántottam magam.
De már 2 éve rendben voltam, mondhatjuk, hogy csak pozitív dolgok történtek mostanában, sikeres vizsgák, egy szakon, ami az álmom volt, lett egy barátnőm és még sorolhatnám. Közben viszont a barátnőm lelkileg megingott, bekerült a pszichiátriára. Én próbálok számára támasz lenni és erős lenni, de annyira egyedül érzem magam és kegyetlenül aggódom érte és közben újra visszajöttek az öngyilkossági gondolataim. De nem értem egyszerűen miért... Mert oké ez most nehéz időszak, de nekem csak őt kellene támogatni és erősnek lenni mellette, a támaszának lenni, hiszen soha nem voltam olyan boldog még, mint vele. És közben még is ez történt és nem értem... Mi lehet az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!