Ha egy nyugtatónak (Rivotril) huszonévig történő szedés után paradox hatása van már, akkor csere esetén számíthat arra az ember, hogy mindegyik nyugtató így fog hatni már?

Pedig próbáltam humánusan fogalmazni. Rengeteg benzo, alkohol, ópiátfüggővel találkoztam már, nagyon kevesen tudtak lejönni róla és egyik se volt annyira toppon mentálisan mint előtte.
A benzosok tisztán is állandóan be voltak lassulva, nyáladzó érzéketlen zombik lettek. Egy alkoholista is hiába hagyja abba az ivást, az agysejtjei amiket elpusztított sajnos nem állnak helyre.
De ha legalább leálltál a Rivoval, megtetted az első lépést hogy tovább nem rontasz az állapotodon.
Egyébként egyáltalán nem nagy mennyiségről van szó,napi 0,5 mg-ról, vagy még annyit sem vettem be sokszor. Csak az a baj, hogy régóta. Sajnos anno amikor felírta az antidepresszáns mellé az orvos, nem volt hajlandó tájékoztatni a szedésének következményeiről, én pedig naívan nem tudtam mivel jár... :(
De így jártam, ezt kell viselni mostmár.
Ha azt hiszed, hogy valami brutál mennyiségben szedtem a Rivotrilt, tévedsz. Elhiszem, hogy a kis mennyiség is árt hosszú ideig szedve, de mégsem annyira, mintha nagy mennyiségben szedtem volna.
Még mindig szedem a Seduxent a Rivotril helyett, de nem vagyok nyáladzó, érzéketlen zombi... :)
Ha hiszed, ha nem...

Hát gratulálok, csöbörből vödörbe. A Seduxen is ugyanolyan pszichoaktív, benzodiazepin tartalmú drog.
Elhiszem hogy te magadon nem érzékeled a narkózással járó leépülést, de hidd el hogy egy külső szemlélőnek feltűnik.
Figyelj, ha nem szedek semmit, akkor olyan elvonási tüneteim lesznek, hogy belehalok! Örülj neki, hogy téged nem szoktattak rá. Engem senki nem tájékoztatott a veszélyeiről sajnos. De szerencsére ebből is keveset szedek.
Elhiszem, hogy másnak feltúnik, hogy majdnem demens vagyok, de nem érdekel!!!!
Az érdekelne, hogy jól legyek végre, és teljesen el tudjam hagyni a nyugtatót!
De még mindig elég utálatosan válaszolsz, semmi biztatás vagy segítőkészség, vigasztalás nincs benned, inkább ne írtál volna semmit! Jobban tetted volna!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!