Most őszintén, ha egy NYUGTATÓNAK(xanax) ilyen mellékhatásai vannak(kép linkelve) akkor az hogy lehet forgalomban? Mit lehet tenni ha rá vagyunk szokva?
3 éve vagyok rászokva, csak ártatlan módon elkezdtem pár szemet bevenni mert egyszerűen képtelen voltam aludni már(covid, munkahiány, minden összejött)
Aztán pár napból 3 év lett
Sokáig fel sem tűnt hogy dührohamaim vannak, már a szomszédokkal is gond volt emiatt. Ez az egyetlen dolog ami miatt vissza tudom fogni magam.
Mióta szedem ptsd-m van, visszajönnek olyan bántások amiket eddig nem fogtam fel. Pedig nagyon büszke típus vagyok és eddig is szerettem visszavágni.
Volt pl egy munkahelyi fogdosasos ügyem, amit 3 évig nem fogtam fel, ahogy raszoktam a xanaxra MINDEN visszajött, azóta már többször fenyegettem az illetőt, orditottam vele a telefonban…
Volt iskolai zaklatókat felhívtam névtelenül, üzenetben fenyegettem őket… 10 éves sztorik.
Legalább ennyi jó van benne hogy most bosszút állok.
Ha egy NYUGTATÓ ilyen tüneteket okoz, az ellen mit lehet tenni??
Menszesz előtt a legdurvább egy hétig… szomszéd kutyáját pl ki tudnám végezni ilyenkor amikor üvölt.
Ilyen szintu es talan pontosan ilyen erosen valoszinutlen mellekhatasok minden pszichere hato gyogyszernel vannak. Reszben jogilag vedik magukat a forgalmazok is, meg oda irnak olyat is, hogy "Nem ismert (gyakorisagu) mellekhatas" az a kedvencem. Es elkezdik felsorolni azt ami nem ismert. Peldaul hirtelen halal.
A legtobb embernel, kerdezo, ezek kozul minimalis, szinte elhanyagolhato mertekben fordul ez elo. Maximum a nagyon gyakori mellekhatasok fordulnak elo, illetve a gyakoriak egy resze, a tobbi selejt mert annyira valoszinutlen.
5
A rivo az a kivétel a bezok között az teljesen átalakitja az agyat!
2 dehát sajnos nálam jelentkezik a düh… ahogy leírtam roham formájában
Pedig tényleg keveset szedek, 0,5 mg-t
Az is biztos hogy mindenre nagyon érzékeny vagyok, alkoholra, antidepire, ezért nem is szedem
Valóságérzet torzulás is van, bár az leginkább a vírus bekavarasa miatt van nálam mert meghiúsult miatta minden….
Elhagyni nem tudom, mert tényleg kell, 3 éve szedem és nagyon rá vágyik szokva
De nagyon megijesztett hogy ennyire hozom a mellékhatásokat
Menszesz előtt tényleg fenyegetőzni szoktam online… képtelen vagyok megállni
Sőt önsértő is szoktam lenni… karmolas, hajtépés…
Sajnos melle van egy nagyon egyszerű lelek szülőm aki nem érti meg hogy mekkora a gond és hibaztat… hiába mondom neki hogy a xanax az oka mindennek meg a vírus
Nem tudom ilyen megváltozott elmével hogy lehet tovább élni
A pánikrohamokat viszont enyhíti
6 és jó vagy rossz irányba?
Nekem azt nem akarta felírni az orvos
Dehát a xanax sem jó
Mondjuk jól altat, azt elismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!