Ha altatódalt vagy egyéb, nyugtatónak szánt dalt hallok, elkezdek sírni, mint akinek anyját-apját megölték. Ez vajon mitől lehet?
Varjunk. Nagyon sok olyan relaxacios zene van, amitol en inkabb arra erzek kesztetest, hogy eret vagjak. Van siman giccses gagyi, es olyan is, mintha mar meg lennek halva es az univerzumban kovalyognek. Egy samandobolas, utemes zene nyugtat meg.
Nem biztos, hogy a keszulekedben van a hiba. En ezeket kerulnem, ugyanakkor dinamikus relaxacios zenet, mantrat keresnek Youtube-on. Meditative Mind csatornan peldaul.
"Egy samandobolas, utemes zene nyugtat meg."
Pontosan, engem is! Közben belehallgattam a Meditative Mind videóiba, és azok tényleg ezerszer értelmesebb zenék, mint a legtöbb meditációsnak szánt szerzemény.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Közben egyébként elgondolkodtam, mitől lehet ez a sírás olyankor, és rájöttem, hogy valószínűleg gyerekkoromban azokat a zenéket hallgattatták velem, amikor nem voltak ott, vagyis egy kalap alá vettem az elhagyatottsággal. Most már tudom hogy felesleges összekötni a kettőt. Ezt csak azért írom le, hátha valakinek egyszer jól jönne ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!