Akik szednek erősebb nyugtatókat! Milyen tüneteitek voltak korábban és megszűntek-e azok a nyugtató szedésétől és ha igen, mennyi idő után? Vagy nem nyugtatónak hívják ezeket, hanem máshogy, antidepresszánsnak? Vagy ez két különböző dolog?
Illetve még most olvastam kettőről, az egyik valami hangulatstabilizáló, a másiknak nem jut eszembe a megnevezése.
Talán antipszichotikum?
Köszi! Egy másik kérdésnél olvastam (valaki másnak egy régebbi kérdésénél), hogy egy hozzászóló több gyógynövény kombinációjából álló tablettát szedett és azt írta, hogy az neki jó.
Most három alkotóeleme (gyógynövény) jutott eszembe: a macskagyökér (valeriana), komló, citromfű. Lehet, hogy még más is volt a készítményben, annyira nem olvastam el.
A véleményedre vagyok kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy az működhet-e és lehet, hogy jobb esetleg mint a fent felsorolt szerek? Abból a szempontból, hogy esetleg nem okoz hozzászokást. Vagy igen?
Tudsz erről valamit? Vagy inkább a gyógyszereket ismered?
Nem mentettem el sajnos annak a tablettának nevét, linkjét amit megadott az a hozzászóló, de megpróbálom megkeresni és ha meglesz, akkor ideteszem.
Lehet, hogy nem érthető, hogy mit akartam kérdezni.
A kérdés tehát, az hogy vajon a gyógynövényekből készült kivonatok elég hatékonyan tudnak-e nyugtatni, valamint az is kérdés, hogy a gyógynövények okoznak-e hozzászokást?
Megvan.
Ez volt a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Erről készítményről írta hozzászóló, hogy jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!