Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt köztetek olyan, aki...

Van itt köztetek olyan, aki ki tudta magát gyógyítani mentális problémákból, betegségekből? Mitől alakult ki nálatok? Hogy sikerült magatokat gyógyítani?

Figyelt kérdés
Gondolok itt depresszióra, pánikbetegségre stb.

ma 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Ne reménykedj, nem lehet. Fordulj szakemberhez. Mi azzal a baj? A vakbeledet se veszed ki magadnak. Értelmetlen időpocsékolás várni a csodára és közben szenvedni. Ha rendbe tudnád hozni magadat, eleve ki se alakultak volna ezek az állapotok.
ma 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem érdemes. Ahogy első is írta, nem veszed ki a vakbeledet, úgy a depressziódat sem tudod teljesen meggyógyítani, legfeljebb szinten tartani. Fordulj pszichológushoz.
ma 12:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van már időpontom pszichológushoz, szimplán kíváncsi vagyok a sorstársakra. :)
ma 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Ez jó hír, remélem minden jóra fordul! :)
ma 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, négyes válaszoló! :)

Nem tudom, ki pontozott le…

ma 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült. Bipol 2-es voltam. Nálam egyszerűen magától elmúlt.
ma 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!