Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kötődési betegség? Kisebb...

Kötődési betegség? Kisebb álomvilágot épitettem fel rá, pedig csak internetről ismertem.

Figyelt kérdés

Lehet hogy társkeresői probléma, mégis mentálisnak érzem.

Tehát megismertem egy lányt egy társkeresőről, pár hét után lett volna találkozó, de lett egy kisebb autóbalesete. Képet is mutatott, látszott rajta az utca neve.

Ezután napokra-hetekre eltűnt, elmondta hogy pánikrohamai lettek, majd inkább ennyi idő után lezárja ezt.

Hát jó.

Közben én google maps-on kikerestem a pontos címét a balesetnek, elmentem oda - mint valami zarándokhelyre. Talán félórát is állhattam ott, sajnálkozva...

De hasonló történt egy-két munkahelyemnél is, ahol mondjuk mindössze 2 hónapot dolgoztam. Oda is elzarándoklok néha, kb félévente, teszek ott egy nagy kört. Pedig semmi nagy hatása nem volt az életemre.

De ugyanez elmondható egy randi helyszinre, ahová végül betegség miatt nem jött a hölgy, de azóta ott is voltam 3x, ugyanilyen tiszteletkörökkel...

És nem, nem minden létező eseménnyel csinálom ugyanezt.

Ez valamilyen kötődési dolog lehet? Túlérzékenység?

dec. 29. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem az elengedéssel, lezárással vannak problémáid, gondolom lelki fájdalmat okozó érzelmek ezek - és kötődsz hozzájuk.
dec. 29. 05:18
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Ha megteheted anyagilag, akkor szerintem keress föl egy pszichológust. Szerintem az integratív terapeuták klassz módszerrel dolgoznak. De választhatsz másik módszert is. Szerintem nézz körül a nonverbális terápiás módszerek között!
dec. 29. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a pszichológus ezen tudna segíteni...
dec. 29. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:
ilyen súlyos?
dec. 29. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem azért kérdező, hanem mert neked ez egy megküzdési mechanizmusod a világgal szemben. Nem hiszem, hogy te ezt le akarod rombolni...
dec. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!