Pszichiáterem január közepéig nem elérhető, viszont sürgősen konzultálnom kellene vele mert egyre rosszabbul vagyok. Mit csináljak még fél hónapig?
Én dettó ebben a helyzetben vagyok. A dokim jan végéig nem fogad, más orvos meg nem fogadja az ő betegeit..... ennyi.
Azt mondták ha rosszul vagyok hívjam a mentőket, az majd beszállít az OPNI pszichiátriára de ott se csinálnak velem semmit, egy marék frontinnal (ami amúgy is van..) kivágnak.
ennyi. Marad a közél faág úgyis az lesz a vége előbb utóbb.
Én is rosszul vagyok, szintén Jan. közepén megyek..
Levert vagyok, szorongok, nem tudom mi bajom lett a napokban, de alig bírok magamban megmaradni.:(
Skacok ne már, csak maradjatok a józan eszeteknel...
Én is elég szar helyzetben vagyok, várom a január 8-át mint egy messiast, mert nem jó a gyógyszer beállításom úgy tűnik.
Viszont én felhívtam a rendelőt, és beszéltem egy helyettesítő orvossal, aki hellyel közzel megnyugtatott, és picit alakítottunk a gyógyszereken. Nem vagyok jól, de biztos tudtok ti is valakivel beszélni, és vannak lelki sos segély telefonszámok is!
Ha gyógyszer probléma van, próbáld hívni a rendelőt, ahova jársz, hátha tud segíteni egy másik orvos.
Illetve ott vannak a lelki-segély számok, teljesen ingyenesek. Átmenetileg jók, legalább beszélhetsz valakivel.
Ha pedig úgy érzed, nagyon nagy a gáz, segélyhívó.
Kitartást!
A gyógyszeres terápia mellett csinálsz pszichoterápiát?
Igaz nekem maszek a pszichologusom, de ha nagyon gaz van mindig elérhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!