Van itt olyan emberke, akinek segitettek a gyogyszerek lekuzdeni a depressziot/panikbetegseget?
Én konkrétan a kérdésedre válaszolok: IGEN, nagyon sokan MEGGYÓGYULTAK már átmeneti gyógyszeres terápiával plusz a pszichoterápiával a depresszióból ás a pánikbetegségből!
Mindehhez azonban nagyon sok türelemre és kitartásra van szükség, mert hosszabb időt vesz igénybe a gyógyulás elérése mint egy szervi probléma esetén!
Én úgy tudom h a gyógyszerrel csak kezelik, de ki nem tudják gyógyítani a súlyosabb fajta depresszióból. Mert általában az olyan depressziót kezelik gyógyszerrel, akiknek vegyi anyag okozza ezt az állapotot az agyban ( 2 féle eredete van, ez a súlyosabb).
Ezekben a gyógyszerekben található lítium, ami az agy öröm központjára hat. A súlyos hangulatzavarokat, köztük a mániás depressziót többek közt ezzel kezelik, viszont több mellékhatással is rendelkezik!
Én ennyit tudok a témáról, ami tény, de olvastam már sok helyről a gyógyszeripar virágzásáról és hogy valóban szükségesek-e ezek szedése...
A lítiumot én a rendszeres vérvétel miatt mellőzöm.
Bipolárisként az összes szer az orgazmus elmaradását okozta.
38/ff
"az összes szer az orgazmus elmaradását okozta."
Inkább a késését szokta. Lehet,eluntad.Persze függ a szer mennyiségétől is. Viszont a jutalom az, ha meggyógyulsz, maradéktalanul visszakapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!