Miért szégyellem minden mozzanatom?
Figyelt kérdés
Mindent szégyellek magamból! :S Az olyan dolgokat is amik normálisak. Felsorolok párat ami nagyon idegesít: szégyellem az: animék, mangák iránti szeretetem, a zenei stílusom, a hangom, a képeim, minden rajzom, az érzéseim. De nem tudom miért! :S Talán mert a bátyáim kiskoromban egészen máig folytonosan cikiznek minden miatt? :S Vagy mi? :S
A képeim pedig külön kategória mert, egyszerűen utálom ha valaki megnézi, de csak akkor ha családtagról van szó. Mindig azt érzem hogy nem helyes hogy ezt teszem. (mármint hogy rajzolok)
Ami az anime ill. manga fanságomat illeti, szintén úgy érzem, hogy azzal hogy szeretem őket, egyszerűen rosszat teszek.
És ezek miatt, a szégyenlősködések miatt úgy érzem legszívesebben meghalnék... de miéééérttt??? ='(
2010. dec. 5. 16:46
11/11 A kérdező kommentje:
oké! köszönöm mindenkinek! :)
2010. dec. 30. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!