Az életet lehet élvezni párkapcsolat nélkül?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok és rájöttem egy ideje hogy nekem nemkell sem család,sem feleség.Voltak kapcsolataim,de sose tartottak sokáig.Nincs meg a megfelelő életszínvonalam sem hozzá hogy családot alapítani tudnék nyugodt szívvel.Meg úgy nem tudnám magam elképzelni egy valaki melett összezárva az életem.Mindig is magamnak való voltam és szeretek sokat egyedül lenni.Jó ideje már nem is ismerkedek max ha jön magától a dolog nem utasítom el.Sokat is csalódtam így kapcsolati/szerelmi téren.Normális dolog ez hogy én elfogadtam hogy egyedül fogom eltölteni az életem?Vannak rajtam kívül még így ?jan. 30. 04:01
11/12 A kérdező kommentje:
Többi válaszolónak köszönöm a válaszokat.
jan. 31. 01:49
12/12 anonim 

válasza:

Nekem is betelt a hócipőm 25 éves korom körül a sok csalódással, aztán volt köztük egy hatalmas is, amit nem tudtam megemészteni úgyhogy úgy gondoltam soha többet. Olyan 35 körül lett újra kapcsolatom, addigra már átgondoltam, hogy magamon mit kell változtatnom ahhoz, hogy normálisan működő kapcsolatom legyen meg a partner felé mik az igényeim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!