Ez végülis milyen eredmény az IQ teszten, mit jelent, végülis mekkora az IQ m?
Figyelt kérdés
Kivizsgálás alatt vagyok autizmus gyanú miatt es a pszichológus csinaltatott velem egy iq tesztet, amit le is rajzolt nekem, azaz az eredményt egy grafikonon, amit nem értek, ( szégyelltem rákérdezni) mert nagyon egyenlőtlen az eredmény, tehát terjed 130 tól 70 ig.
Pl a verbális képességek es ezen belül logika es probléma megoldás 130, de a percepció 70.
Akkor végülis mekkora az IQ ?
A problémamegoldás képessége és a logika a verbális készségekhez tartozik? Mert amellé sorolták őket.
Végülis a diagnózis szempontjából nincs jelentősége ….
jan. 29. 22:55
11/11 anonim 

válasza:

9.: Miért lenne ideális az, ha valakinek mindenben kb. egyformák a képességei? Nem vagyunk egyformák. Sok tehetséges ember más területen pocsék teljesítményt nyújt.
Kérdező, mi lett végül a diagnózisod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!