Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngy!lk0sságon kívül van más...

Öngy!lk0sságon kívül van más kiút?

Figyelt kérdés

Kilátástalan helyzetben vagyok, az osztálytársaim vérig szekálnak, volt hogy fizikai bántalmazás is volt (nem olyan vészes, bökdösnek, csípkednek, de úgy hogy azért hetekig nyoma marad), már 2 és fél éve. Másik gimibe nem tudok menni, próbáltam, de nem nagyon vesznek át, mindenhol totál teli van az egész a környéken, meg a szüleim se nagyon szeretnék ha másik suliba mennék. Az osztályfőnököm totál leszraja a dolgot, meg hát amúgy is mit tudna kezdeni velük. Van 1 barátnőm akit szintén utálnak, de őt nem szokták bántani. Annyiszor megpróbáltam öngyilkos lenni de valahogy nem volt hozzá lelkem, mindig édesanyámra gondoltam. Van ebből a helyzetből másik kiút is? Mehetnék az évfolyamon a másik osztályba, de kérdés h jobb lesz e? Lehet hogy ugyanilyen lesz. Lehet hogy átmennek az osztálytársaim és elrontanak mindent (volt ilyenre példa, a felettem lévő évfolyammal pl tök jóban voltam csak ők elrontották)

Tényleg, őszintén kérdezem, van az öngyilkosságon kívül más opció? Én már nem látok mást. És kérlek mellőzzétek a bunkó hozzászólásokat, kapok eleget így is, köszönöm szépen!

17L

jan. 7. 23:08
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm szépen a sok kedves választ! Tavaly év végén a szüleim bementek a suliba balhézni az ofőnek, hogy tegyen valamit, aki meg mondta hogy nem lehet egy teljes osztállyal baj, akkor velem van valami, és küldött a pszichóhoz. Ő meg mondta h hülye az ofőm, és felment a tanáriba kiabálni vele. Csak az a gond hogy azóta is mindenki szarik a dologba, már a pszichó is csak műhisztit lát, meg h nem cselekszek és sajnáltatom magam, úgyhogy őt elvesztettem magam mellől... Azóta semmi sem történt ez ügyben, minden megy a régiben
jan. 8. 21:44
 22/26 anonim ***** válasza:
és az eddigi válaszok tippek alapján h látod mit fogsz tenni a dolgok ellen?
jan. 8. 21:51
 23/26 A kérdező kommentje:
És a szüleim ezek után azért nem örülnének mégsem ha elmennék másik iskolába, mert csak sokkal messzebb van innen iskola, és félnek hogy ott is hasonlóan szar lesz, és akkor nemcsak rossz közösség, hanem kevésbé jó tanulmányok, és kelhetek 1 órával korábban :/
jan. 8. 21:51
 24/26 A kérdező kommentje:
22-es, még egy hétig nagyon erősen gondolkozom, mert csak félévkor lehet átmenni a másik osztályba, valószínűleg megpróbálom azt, de előtte még velük is beszélek, meg az ő ofőjükkel, hogy mit javasol
jan. 8. 21:53
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
de ismered a másik osztályt? hát ez tűnik a legjárhatobbnak, de akkor barátnőddel mi lesz ott egyedül? ö nem megy veled?
jan. 8. 23:40
 26/26 anonim ***** válasza:

Nyújts be írásos panaszt az igazgatónál vagy a fenntartónál. Ha a helyzet nem változik akkor rendőrség!

Magyarországon például a Kék Vonal (116-111) 24 órában ingyenesen hívható. Anonim módon is beszélhetsz egy szakemberrel, aki támogatást nyújt

jan. 25. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!