Annyi veszekedés van itthon és probléma hogy már elegem van az életből.
Pénzügyileg nagyon rosszul állunk, betegségek a családban,majdnem 20kilot fogytam az elmúlt 3,4honapban a stressz miatt és stb stb stb...
A barátnőm is a helyet hogy melttem lenne mindenben csak a problémát lássa.
!egyen az a munka, szex bármi semmi sem jó...
Nagyon elegem van az életből, csak nincs erőm, bátorságom, hogy végezek magammal
okt. 20. 19:55
1/3 anonim válasza:
Lehet bármikor uj barátnőt keresni illetve munkahelyet is. Egy rossz kapcsolat meg munkahely miatt eszedbe se jusson bántani magad. 5bol 2 ember sztem arányaiban hasonlóan érez ilyen téren, szóval nem vagy egyedül. Egyebkent minden héten csinálj olyan programot ami a tied, se barátnő se család se kollégák senki ne baxtasson olyankor. Mobilt is nyomd ki. Menj el pecazni, futni, motorozni , moziba bármi ami érdekel. Tölts magaddal időt olyan tevékenységgel amit szeretsz. Mert megérdemled. Többin amin lehet még apránként valtoztas. Hidd el ennél még szarabb helyzetben lévő emberek is lehetnek. Kitartast
okt. 20. 22:05
2/3 anonim válasza:
Szinte minden nap így érzek. Szerencsére találtam egy életcélt. Összegyűjtöm a pénzt eutanáziára. Külföldieknek is megcsinálják és nem muszáj halálos betegnek lenni. Én tényleg adtam utolsó esélyt az életnek, de ismét eljátszotta. Minden téren sorozatosan kapom a pofonokat. Legyen az munkahely vagy család. Pedig én komolyan nem így álltam hozzá, megpróbáltam pozitív lenni és úgy nekiindulni a napnak.
Szemléltesképpen íme az elmúlt 2 hetem :
Pár nap különbséggel történt minden. Édesanyámat a sürgősségire kellett vinni. Nekem majdnem eltört az egyik lábam. A fogorvosnál megtudtam, hogy 2 fogamat úgy kell kiműteni. A munkahelyemen változás történt és én jártam a legrosszabbul. A tesóm rengeteg pénzt kölcsönkért és nem adja vissza. Elegem van. Besokaltam. Szinte minden nap van valamire sorozatosan.
okt. 22. 07:07
3/3 anonim válasza:
2: ne add fel az életed olyan emberek miatt akik nem érdemelnek meg basszus. Ha kihasznal valaki nyugodtan szakítsd meg a kapcsolatot velük ha család ha rokonság. Nem érdemelnek akkor meg. Szépen ledolgozod a melót aztán utána tied a nap meg a hétvége élj valami hobbinak. Érezd jól magad. Biztos van legalább egy tevékenység amit szeretsz csinálni, fapados repcsivel hétvégente szinte olcsón világot lehet látni , itthon is rengeteg szép hely van amit még lehet nézni, illetve ezerféle hobbi ami tényleg nagyon jól feltölt. Rengeteg embernek van ám gondja a családdal, rokonsággal... Több tízezer embernek ha nem többnek. Szoval nem vagy egyedül !!!! Dolgozik itthon 4 millió bér tippre , szóval legalább ennyi munkahelyi pozicio van az országban plusz ami nincs betöltve. Az sem ér annyit, hogy bántsd magad, csak egy darab a rengetegben. Ez neked szól kettes. Illetve a kerdezonek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!