Az öngyilkosság az egyetlen kiút?
Azt a képzetet kelti benned hogy ha TE nem vagy akkor szenvedés sincs!
Persze ez nem igaz! A szenvedést meg lehet szüntetni az élet kioltása nélkül is.
Nem. Az öngyilkosság az utolsó út, nem az egyetlen
Ki mondja neked azokat amiket leírtál a kérdés alatt? Ki akarja azt hogy megöld magad? Mióta vannak ilyen gondolataid?
Pszichológusnál voltál már? Nincs valami betegséged, depresszió, bipoláris zavar stb?
Milyen dolgok azok amik miatt szenvedsz? Család, szerelem, munka?
Ne add fel.
Depresszió.
Az elmém akarja.
Az elméd az te magad vagy.
Miért e/3 ban beszélsz róla?
"Azt akarja" "direkt tesztel"
Az átlag ember nem így gondolkozik, nem így utala a saját elméjére, tudatára.
Ezért lenne jó letisztázni hogy ezt a hangot konkrétan hogy kell értelmezni. Mert ha az a hang nem te magad vagy e/1 ben akkor az is egy tünet lehet esetleg skizofréniára
Fordulj szakemberhez, mert ha a "hangok" a fejedben arra buzdítanak hogy öld meg magad az egy komoly probléma tünete
Lehet gyógyszeres kezeléssel tudják majd kezelni, és eltünnek ezek a gondolatok
Ugyanígy vagyok. Néha nagyon hangos a belső hang, ő is azt mondja,hogy tegyem meg.
Pszichológus, pszichiáter, gyógyszer sem segít egyelőre... A gyógyszert március 1 óta szedem (Escitil).
Kedves Kérdező!
Nem kell egyetértened velem, de ez egy spirituális probléma. Az öngyilkosság egyértelműen rossz kiút. Olyan alacsony szintű szellemek munkája ez, akik abból próbálnak hasznot húzni, hogy téged belekergetnek. Nagyon valószínű, hogy ők is így haltak meg, ezért pokolian szenvednek.
De akárhogy is van, sem rajtad, sem rajtuk a te öngyilkosságod nem segítene.
Akkor mi segítene rajtad? Lehetne egy-két tippem. Nem akarom alábecsülni a pszichiáterek munkáját sem e téren, de szerintem Istenhez
fordulni nagyon szükséges volna.
Kedves Kérdező!
Ha magadra nem is,de a családodra legalább gondolj!Teljesen tönkreteszed őket!
Biztos vagyok benne,hogy szereted őket és érdekel őket a sorsuk annyira,hogy ne árts nekik ráadásul a legkínzóbb fájdalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!