Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van kiút az életuntság,...

Van kiút az életuntság, céltalanság, kilátástalanságból depressziósan?

Figyelt kérdés
Már úgy érzem, megfulladok a sok tehertől. Nincs jövőképem, egyre jobban azt érzem, hogy a saját gondolataim fognak kikészíteni. Nyilván nagy szerepe van ebben a politikai dolgoknak is. Pl elkezdek valamit, majd a kormány egy reggelre áthúzza a számításaim... de a lehetséges háború esélye miatt sem tudok mit kezdeni. Kb úgy vagyok vele, hogy minek vágjam le a füvet, ha lehet holnap jön az atom...
ma 01:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egyébként tudom javasolni, hogy ne ásd bele magad a közéletbe, ne kövesd a híreket, fókuszálj arra ami legalább egy kicsit jólesik es boldoggá tesz, és biztos, hogy minden más lesz.. pl forró fürdő, valami, ami lelkileg feltölt és kielégít mert ha tényleg jönne az atom holnap, miért ne töltenéd addig hasznosan a hátra levő idődet? Miért jobb neked szomorkodni?

Volt időszak, amikor én is nagyon rá voltam feszülve a háborúra, elnyomta a napjaimat a félelem amiért a szomszéd országba azt történik, ami… De igazából ha bele szakadsz se tudsz vele mit csinálni, ha szétaggódod magad se tudod megelőzni.. feleslegesen csinálod ezt az önsanyargatást, viszont teljesen megértem, hogy jogosan, ugyanis Magyarország csődben van, és a kormány ellehetetlenít mindenkit a attól hogy ne éhbérért dolgozzon, vagy kilátása legyen egy normális életre… de Egyébként egy éve kb. nagyon rá voltam kattanva a hírekre, háborúra, akkor is azt hallottam, hogy már ne is vegyek tartós tejet.. és még itt vagyunk…

Ha tudsz róla, rámegy az idegrendszered és ugy torténik meg,, ráadásul csak ijesztgetés az egész, az ijedt embereket pedig könnyű befolyásolni.. ha pedig nem tudsz róla, akkor ugy fog megtörténni, hogy addig nem arra voltál ráfeszulve hogy holnap meghalsz.. és sokkal jobban érzed majd magad, de egyébként nem fogsz meghalni, nyírd csak le azt a füvet, jót tesz a lelkednek a kint lét is🙂

ma 02:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!