A túlgondolásnak hogyan kellene véget vetnem?
Tehát a helyzet a következő.
Régen is sokszor túlgondoltam sok mindent, régen pl ha röhögtek valamin azthittem rajtam röhögnek, mára ez elmúlt.
Viszont ahogy a tényleges tini korba értem eléggé durva lett ez a dolog.
Ha bárki úgy szól hozzám, sokszor azt hiszem utál vagy valami baja van velem, ha valaki nem válaszol több óráig szintén.
Nem akarok ráírni mostanában senkire mert azt gondolom zavarom, pedig megkérdezem hogy zavarlak-e azt mondja nem, de utána túlgondolom, hogy biztos de csak nem akar megbántani és ilyenek.
Ha kapcsolatról van szó:
Ha valakit bekövet egyből túlgondolom, miért akar figyelmet tőle, nem vagyok már elég neki és stb?
Ha netán szeretlek helyett random csak szívet küld akkor is azt hiszem elkúrtam valamit.
Tényleg ezek vannak, de ha meg valamit cselekszek van hogy nem is gondolkodok. Az utolsó kapcsolatom ezen ment el, azt mondta letiltotta az exét mindenhol, éppen a barátnőjénél volt, nem nagyon tudott írni igazából,az hogy miért az lényegtelen. Ekkor bekövetett 2 srácot ometv-ről, nyilván már azt is túlgondoltam, ezután megnéztem a privát instáját, ott bevolt követve az exe privátja. Szakítottam egyből (nem gondolkodtam kb semmit csak szarul esett, és túlgondoltam ismét), elmondtam hogy látom követi az exét, baki volt ,azt hitte már ott is letiltotta, hát ahogy szóltam neki ott is letiltotta. Rá fél órára már tudtam, hogy kellett volna gondolkodni és szarul csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!