Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Online pszichológus írhat fel...

Online pszichológus írhat fel gyógyszert?

Figyelt kérdés
Van olyan oldal ahol online lehet beszélni pszichológusokkal és gyógyszeres kezelést írhatnak fel? Vagy esetleg valaki tud ajánlani valakit?

dec. 14. 02:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszert csak pszichiáter szakorvos írhat fel. Pszichológus nem.
dec. 14. 02:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus csak beszélget. Ha gyógyszert akar kiírni, akkor az pszichiáter. Jártam pár évig pszichológushoz, irhatott volna fel olyant, ami kellene, de nem irhat, mert nincs hozzá jogosultsága. Max gyógynövény tartalmú étrendkiegészítőt tanácsolhat.
dec. 14. 05:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm, és létezik online pszichiáter?
dec. 14. 08:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Jó kérdés! Én még nem hallottam róla, de bármikor lehet első, netán épp a műfaja miatt nem lehet, hiszen orvosra mindig mindenhol szükség van élőben, miért fordulna az online terápia felé bárki, ha élőben könnyebb diagnosztizálni, szerintem, de talán mégis van.

Ráadásul gondolom, magyarul keresel csak, ugye?

dec. 14. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen létezik. Itt találsz, bár én biztos hogy élőben mennék el.

[link]

dec. 14. 08:43
 6/11 A kérdező kommentje:
4. Agorafóbiám van nem tudom elhagyni a házat pánikroham nélkül sajnos. És angol is megfelel igazából.
dec. 15. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Mindfulness meditációt ajánlom pszichiáter mellett, tanuld meg, és napi szinten gyakorold is!

Uralkodj az érzelmeiden, hogy ne azok uralkodjanak rajtad! Gyógyszer nélkül pszichológus is segít, de csak úgy, ha otthon mozogsz, tornázol, nyújtasz, erősítesz, és a Mindfulness (tudatos) meditációt tanulod és gyakorlod! Hidd el, hogy le tudod győzni, viszont pszichológusra mindenképp szükséged van, azt könnyebben találsz online!

dec. 16. 06:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül az 5. válaszoló linkjét használva időpontot kértem tőlük :) remélem a legjobbakat
dec. 16. 08:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Hajrá! Majd számolj be itt néha, hogy hogy vagy, hogy megy, mert érdekel, és tán nem csak engem!
dec. 16. 10:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Írtam nekik és sajnos csak úgy tudnak online fogadni ha először elmész hozzájuk :( nekem kicsit messze van budapest így nem jött össze sajnos.
dec. 17. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!