Mekkora az esélye, hogy felírnak nekem gyógyszert?
Figyelt kérdés
Először megyek pszichiáterhez, pszichológus javaslatára. Szerintem, amúgy tök kezelhető problémáim meg gondolataim vannak. Ami gondolom, hogy nem jó, hogy önsértés (falcolás) szokott rámtörni olykor, illetve könnyen eljutok arra, hogy nincs értelme élnem, egy-két napig, esetleg egy hétig depressziós vagyok, aztán ez elmúlik, szóval ez ilyen epizód jellegű. Meg nagyon sokat stresszelek minden szarságon, de ez asszem kibírható, csak nem túl jó.aug. 31. 19:25
2/6 A kérdező kommentje:
1es, de miért gondolod, ez akkora gáz, hogy erre már kell?
aug. 31. 19:43
4/6 Mad Max2 válasza:
ha elmésza pszhiáterhez, mást nem tesz csak gyógyszert ír fel
Ha csak elmondod hogy szorongsz, nem tudsz aludnin a stresztől már írja is ki a nyugtatókat antidepreszánsokat.
Mi mást tudna tenni?
5/6 A kérdező kommentje:
Hát, azt tudja mondani, hogy kedves, nincs szüksége gyógyszerre, járjon terápiába, hogy jobban tudja kezelni az érzelmeit meg a gondolatait.
aug. 31. 19:53
6/6 anonim válasza:
5# hát mondhatja, de mégsem ez a gyakori. Barátnőmet szülés utáni depresszióval küldték el egyhez, azonnal olyat írt fel, amit nem lehet szoptatás alatt szedni. Mondta a barátnőm, h ő szeretne szoptatni, a baba közelsége amúgy is jobb kedvre deríti, de a pszichiáter hajtotta, hogy a gyógyszerrel hamarabb jobban lesz, ne szoptasson, adjon tápszert... Nem szedte be, szoptatott és sima pszichológussal vészelte át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!