Ha elmegyek pszichiátriára ott csak gyógyszeresen fognak kezelni?
Nem derül ki, hogy mit szeretnél?! Gyorsan gyógyszert kapni? Vagy pont nem akarsz gyógyszert, hanem azt szeretnéd, hogy megalapozottan döntsenek arról, hogy kell-e gyógyszer?
Én tévedésből rossz helyre mentem, de egy profi pszichiáterrel beszéltem Tündérhegyen, kb. fél órát beszéltek velem, utána mondták, hogy vagy befekszem kórházba, vagy megígérem, hogy elmegyek a körzetihez és ott iratok fel gyógyszert. De akkor is dönthettem volna úgy, hogy nem teszem meg.
Aztán felírtak egy gyógyszert, mellett elkezdtem egy terápiát. A gyógyszer egy idő után elhagytam. Egy mellékhatás miatt muszáj volt. Addigra a terápia már kicsit segített... depresszió.
A gyógyszertől ne félj, ha nem jön be abbahagyod, és kész. Ha meg segít, akkor örüljünk, hogy kifejlesztették és hozzáférhető! Nem veszi el az agyad, vagy ilyesmi.
Kedves Kérdező!
Igen!
A pszichiáter gyógyszeres kezeléssel dolgozik első sorban,a pszichológus pedig tanácsadó beszélgetést folytat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!