Ha elmegyek pszichiátriára ott csak gyógyszeresen fognak kezelni?
Figyelt kérdés
Tehát elmondom, hogy mi a bajom ők meg felírnak egy gyógyszert. Ezt kb 10 percben, és kész?máj. 27. 14:01
11/16 Grimfox válasza:
Nem tudom, most hogy van. Én 2006-ban kértem az orvost, hogy küldjön már pszichiáterhez, vagy legalább pszichológushoz. De csak 2008-ban írt róla papírt, hogy na akkor menjél, ha ennyire akarsz. Ha akkor sem kellett, akkor meg miért nem mondta a háziorvos? Szimplán ennyire nem foglalkoztatják a pszichés problémák? Ha mondja, már 2006-ban elmentem volna pszichiáterhez, és nem szedek fölöslegesen xanaxot.
12/16 anonim válasza:
Oke, nem tudom, akkor hogy volt. Remelhetoleg nem szivatott a hazidokid.
Most nem kell beutalo.
13/16 Grimfox válasza:
Nem direkt szivatott, ennyit tudok, inkább csak alábecsülte a pszichés problémák súlyát, főleg hogy 18 voltam csak. Majd biztos kinövöm, meg ilyenek.
Az jó, és ezt jó tudni. Köszönöm! Jobb, hogy nem kell ez a fölösleges köztes lépés.
14/16 anonim válasza:
Néha alig van átjárás a különféle orvoslások között. Pl. ért a testhez, tud műteni, de nincs érzéke a lélekhez...
15/16 Grimfox válasza:
Pedig mennyivel hatékonyabb lenne egy sebész is, ha az utókezelés alatt pár, megfelelő bátorító szóval meg tudná gyorsítani a gyógyulást.
16/16 anonim válasza:
#15 Igen. Az egész modern tudományosságnak korlátja, hogy szinte "antiholisztikus". Alig van átjárás, és éppen ezért a valóság komplexitását nem írja le semelyik, csak egy-egy részletét külön. Aztán az egyes diszciplínák eltérő hatalommal rendelkeznek, és így egészen torz modellek alapján építjük a világunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!