Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alvás zavarra mirzaten és...

Alvás zavarra mirzaten és kventiax?

Figyelt kérdés
Évek óta alvás zavarban szenvedek! Ez köz tudod! A házi orvosom is tudja ezt! Mert a házi orvos 7,5 mg-os zopigent írt fel. Aztán az elmúlt nyáron a házi orvos el küldött pszichiáterhez! A pszichiáter elmondtam hogy évek óta alvás zavarban szenvedek! És a pszichiáter látta az EESZT-m-be hogy Zopigent szedek. Erre a pszichiáter mit csinál? Felír nekem 25 mg-os kventiax-ot, és 15 mg-os mirzaten-t. Mint ha depressziós lennék! Soha sem voltam depresziós! És most sem érzem magam deprsziósnak. Ennek ellenére deprszió elleni gyógyszereket kapok alvás zavarra! Szerintem nincs ez igy jól! És mióta a mizartent és kventiaxot szedem úgyan olyan rosszul és keveset alszok. Nem lett tőle jobb az alvásom. És ezt hiába mondom a pszichiáternek. Szóval alvás zavara, depresszió elleni gyógyszer? Hogy is van ez?

dec. 7. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vannak alkalmazások telefonra, melyek különféle zajokat elemeznek, pl. alvási apnoe elég nagy esélyel deríthető fel vele, készít grafikont is, pl. Snorelab.
jan. 4. 19:23
 12/14 A kérdező kommentje:
10-esnek! Nincs rá lehetőségem. Kis jövedelmű vagyok amelyből nem futja / nem telik magán orvosra.
jan. 5. 09:13
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es van ilyen akalmazásom ami figyeli az esetleges alvási apnoe-t. De idáig nem jelzett alvási apnoe-t.
jan. 5. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Hívj fel egy alvásközpontot, mondd el: háziorvos nem akar beutalni, rendkívül fáradt vagy, magán ellátásra nem igazán van pénzed, kérd hogy segítsenek, javasoljanak valamit.
jan. 5. 09:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!