Pánikroham után van járási nehézségetek?
Figyelt kérdés
Pánikroham után mindig jó egy óra is kell amíg tudok normálisan lépni , szédülök. Hasonlót éltetek át?dec. 1. 12:06
1/25 anonim válasza:
Igen, én is nagyon szédülök, plusz nehézláb érzésem van közben és utána is.
2/25 anonim válasza:
Igen. Egy 20 percig olyan volt sokszor minden lépés, mintha lebegnék.
3/25 A kérdező kommentje:
Meg olyan érzés mintha a hasam is bekeményedik
dec. 1. 12:17
4/25 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy befeszültek az izmaim is, fájt mindenem. Szerencsére már idáig nem jutok el, le tudom küzdeni.
5/25 anonim válasza:
Nekem olyan érzés volt a hasamban, mintha valami tiszta erőből nyomta volna befelé.
6/25 A kérdező kommentje:
Mivel tudsz segíteni magadon?és belső remegés is
dec. 1. 12:19
7/25 anonim válasza:
Ha szo szerint panikroham, akkor teljesen normalis, hogy utana erezni. Nemcsak az idegeid, a tested is atelte, az adrenalin elontott. Utana a reszketes is normalis.
8/25 anonim válasza:
Mikor érzem, hogy baj van, leülök, lassan beszívom a levegőt, pár masodpercig benntartom, aztán lassan kifujom. Ezt addig amíg nem kezdem érezni, hogy lassul a pulzusom.
9/25 A kérdező kommentje:
Ezt csinálom én is . Ma a második napja, hogy egész antidepit vettem be abba reménykedtem, hogy a rohamok elmaradnak . Előtte öt napig fél szemet szedtem.
dec. 1. 12:29
10/25 anonim válasza:
Esetleg még azt tudom tanácsolni, hogy valami hideget tegyél a tarkódra meg a csuklódra. Nekem kezdetben sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!